2777
2789
عنوان

زنانگی

117 بازدید | 6 پست

سلام خانم ها خواستم چند نکته باهاتون به اشتراک بزارم 

👈یک ،هرروز بعد آشپزی به خصوص ظهر ها ،قبل اومدن همسرانتون ،یک دوش گردن به پایین بگیرید ،کل لباس ها رو عوض کنید تا از مام و دئودورانت و اسپری خوشبو کننده استفاده کنید و یک آرایش ملایم داشته باشید 

سعی کنید موهاتونو بعد هر حموم خشک کنید سشوار و اتو بکشید ،اگه هزینه کراتینه کردن ندارید ،چند ماهی از خرجای اضافی و فرعی تون بزنید پس انداز کنید و اگه موهاتون لازم به کراتینه و پروتئینه کردن دارن بکنید ،حداقل سه ماه حداکثر شش ماه همیشه آماده و مرتب هستید

👈دو لازم نیست همیشه لوازم آرایشی گرون و برند داشته باشید از برند هایی با قیمت های مناسب استفاده کنید ،کرم پودر و پنکیک خوبی تهیه کنید 

سعی کنید تثبیت کننده آرایش تهیه کنید 

اگه هزینه کاشت مژه ندارید خرید مژه مصنوعی و چسب با قیمت های مناسب استفاده کنید 

با اون قسمت رعایت بهداشت وحمامش موافقم ولی چه دلیلی داره توخونه حتما کرم پودر ومژه بزنیم یا موهامون حتما لخت باشه مگه موی فر یاموج دار چه اشکالی داره مگر صورت طبیعی بدون آرایش چه ایرادی داره ...من حتی،بیرون فقط،ضدافتاب میزنم و یه رژ کمرنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ مسخره

دوش و من روزی دوبار میگیرم ،قبل باشگاه و بعد باشگاه ، بادی اسپلشم میزنم بو گل میدم😐👍

موهام فرفری ،نیازی نمیبینم صافشون کنم، ماسک مو میزنم خوشگل میشه 

مژه مصنوعی هم ک خیلی خزه حتی وقتی ام مد بود نمیذاشتم 

بجای کرم پودر و پنکک ک گند بزنه ب پوستم، روتین پوست دارم با محصولات ایرانی و قیمت مناسب پوستم خداروشکر خوبه

نهایت یه برق لب بزنم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

کراتین؟کاشت؟مژه مصنوعی؟؟ک چی اینکارا دقیقا اراستگی تمیزی خوبه

امااین چیزا اصلا ب شخصه همسر من عاشق همین موی واقعی خودمه بدش میاد زیاد ور برم اسیب ببینه موهام از کاشت وفلانم متنفره بازم چهره واقعیمو دوست داره 

اینا چیه دیگ مد کردین!!

همینک همیشه خوش پوش و تمیز و خوش بو باشیم کافیه

من اهل ارایش غلیظ بودم بااومدن همسرم ب کل عوض شدم اینقد اون حس زیبا بودن وکامل بودن بهم داد ک نهایت ارایشم شده ضد افتاب و ی رژ ملایم!

وقتی تو تاپیکی نظر میدم فقط و فقط وفقططططط مخاطبم استارتره مخالفی یهو نپر وسط ریپ نزن