2777
2789
عنوان

دانشگاه چطوره

98 بازدید | 13 پست

نمره بد بیاریم چی میشه؟

گوشیو اگه سرکلاس استفاده کنیم گیر میدن؟

آزادی پوشش در چه حده؟

دانشگاه آزاد برم؟ میخوام برم یه شهر دیگه تهران میخوام برم.خودم آبادانم

شهریه دانشگاه آزاد چقدره‌؟

اگه تو حیاط دانشگاه مقنعه مون و بندازیم پرسنل گیر میدن؟

هیچی ازش نمیدونم مسخرم نکنینا😂😂

و اینکه تو خود دانشگاه خوابگاه هست؟!

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمره بد بیاری رو معدل نهایی تاثیر میذاره رو شغلتو اینا ... سعی کن نیاری

ولی خب بیفتی باز ترم بعد برمیداری دیگه

گوشی سر کلاس بعضی استادا حساسن . پاره میکنن طرفو . بعضیا هم کاری ندارن .

ازادی پوشش مقنعه و مانتو شلوار گشاد و بلند تا حداکثر زانو ، من خودمم از این کوتاه تر میگوشم گاهی

آزاد هزینش زیاده ، شهریه ثابت و متغیر و شهریه واحد و سلف غذا و خوابگاه و فلان

اگه میتونی برو 

شهریش متناسب با رشته و سال ورودی و تعداد واحدای درسی فرق داره

مقنعه بیفته پارت میکنن 

کارت دانشجویی میگیرن و اسم مینویسم ، یا تعهد میگیرن . یا میفرستن کمیته 

بستگی به دانشگاهش داره ، بعضیا خارج دانشگاه خوابگاه دارن . بعضیا هم داخلش

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چرا باید مقنعتو بندازی؟ کلک دانشگاه نرفته دنبال شیطونی ای که

بله بله 

کلا دانشگاه زیباییش به همینشه😂

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

نمره بد بیاری رو معدل نهایی تاثیر میذاره رو شغلتو اینا ... سعی کن نیاریولی خب بیفتی باز ترم بعد برمی ...

آها مرسی🥲

اخه خیلی از کلیپا رو دیدم دانشجوها توی حیاط مقنعه شون افتاده بود فکر کردم کاریشون ندارن

اگه خوابگاه دانشگاه آزاد تبریز یا همدان یا تهران برم باید ساعت چند برگردم خوابگاه؟

آها مرسی🥲اخه خیلی از کلیپا رو دیدم دانشجوها توی حیاط مقنعه شون افتاده بود فکر کردم کاریشون ندارن

ااونا از دست حراست فرار کردن 

پیداشون کنه پارن

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ااونا از دست حراست فرار کردن پیداشون کنه پارن

آره😁😂

الان داغی میری میبنی خبری نیس

حداقل آزاد میشم از این قفس😁

دانشگاهو میگم

کنکور روانشناسی میخوام بدم.امسال تازه میخوام برم کلاس دوازدهم