2777
2789

همسر من به اخلاقی داری جواب دور و بریاشو که بی احترامی کنند میده زیاد محلشون نمیزاره 

رفتیم یه مهمونی عروس اون خاتواده میگفت که برادرشوهرش حاضرجوابه و....

جاریم از اینجا پرید وسط اره این پسرا واسه دوربریاشون سلبطه ان اما تا زن بگیرن دنیا رو به پای زناشون میریزن قدر زناشونو خوب میدونن

انقدر بیچاره است به روابط منو همسرمم حسودی میکنه لایق جواب دادن نبود بیچاره

با این جاری چطور تا کنم

عشق فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور قراره تا کنی؟ محلش نذار جاری مگه کیه که حالا سیاست رفتاری خاصی هم باهاش داشته باشیم و استراتژی در نظر بگیریم :)

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
نمیتونم به کاراش ارتباط خاصی برقرار کنم

چیکار داری بابا جاری رو اصلا نباید جدی بگیری سرت به زندگی خودت گرم باشه و کاری نداشته باشی اونا هم کم کم میرن تو لاک خودشون ببینن مهم نیست حرفا و کاراشون برات

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه راه حل بیشتر نداری

برو یه شالی چیزی بردار بزار دور گردنش خفش کن

اخ ک چقد بدم میاد از کسی ک حسودی میکنه

اخهه حقیییر چی بگم بت که زبانم قادر به گفتار نیک نیست

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..