2777
2789
عنوان

یکم درد و دل☺️

93 بازدید | 15 پست

بچهاااااا بیاید یکم درباره‌ی نقصای ظاهریمون حرف بزنیم و درد و دل کنیم بگید باهاشون کنار اومدید و پذیرفتیدشون یا نه؟تو جمع اذیت نمیشید بابتشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقصی ندارم

ولی خب... یه چیزایی هست که خودم دوستشون ندارم

برای من نقصن... ولی برای بقیه نه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
خب برای هرکسی تفاوت داره یکی قدش کوچولوعه مثل خودم😂❤️و خب چیزای دیگه

اخه اینا بنظر من نقص نیست 

الکی رو خودتون ایراد نزارید 

تا وقتی خودتون خودتونو ناقص بدونید بقیم همین نگاهو بهتون دارن موجود بی نقص هم فقط خداس

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

اخه اینا بنظر من نقص نیست الکی رو خودتون ایراد نزارید تا وقتی خودتون خودتونو ناقص بدونید بقیم همین ن ...

ای جان چه دیدگاه قشنگی🥺❤️یه کاش مث تو زیاد تو این دنیا بود:)قطعا دنیا قشنگ تر میشد

ولی خب میدونی همه مثل تو فکر نمی‌کنم و تمسخر شدن از طرف بقیه باعث میشه خودمونو پر از عیب و نقص ببینیم:)

من انگشتای پام مشکل داره هیچ وقت خدارو نمیبخشم حسرت کفش جلو باز به دلمه اصلنم نتونستم کنار بیام باها ...

عزیزم منم یه جورایی این نقصو دارم انگشت چهارم پا یکم کوچیکه ولی خب با جوراب و پاپوش حل میشه قشنگم غصه نداره واقعا

ای جان چه دیدگاه قشنگی🥺❤️یه کاش مث تو زیاد تو این دنیا بود:)قطعا دنیا قشنگ تر میشدولی خب میدونی همه ...

ادم بد همیشه هست مهم اینه خودت خودتو دوست داشته باشی رو اذت نفس و محبت کردن به خودت کار کن نشین عیب هاتو بشمار ادم افسرده میشه مهم اینه بدونی هرچی نداری بجاش خیلی چیزای دیگم داری که بقیه ندارن ❤

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛