2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر ینی میشه منم مث شما بشم.بنظرت تا سه ماه برون ریزی طبیعیه؟

من بیرون ریزی نداشتم .چون دکترم جلوشو گرفت .قبل شروع یه امپول ضد حساسیت و یه پلی سلین زدم و اصلا جوش هام بیرون نریخت ...و امیدوار باشین و ادامه بدین .

[QUOTE=345837324]اثر که داره صد در صد ولی باید دوز مناسب بخوری و اینکه معمولا دوره یکساله میخورن و ک ...

میدونم چی میگی واقعا لعنت به جوش مخصوصا که خیلی ها با این مشکل آشنا نیستن و خیال میکنن چون اهمیت ندادی و روتین پوستی نداشتی صورتت به این حال افتاده دیگه خبر ندارن چقدر دکتر رفتی و چقدر کرم و شوینده و روتین گرون و قرص استفاده کردی که بی تاثیر بودن .میگذره این روزا به دکترت بگو اگر نیازه کنار راکوتان اسپیرونولاکتون هم بخور که زودتر تاثیر کنه

[QUOTE=345837579]من شش ماه روزی دو تا خوردم...و تقریبا بیشتر از ۱۵ ساله با جوش هام خدافظی کردم[/QUOT ...

بله زیاد بود .ولی ریز و زیر پوستی بود .پشتم هم خیلییییی جوش میزد .جوش های بزرگ چرکی .خدارو شکر همش از بین رفت .البته الان بعد ۱۵ سال تک و توک جوش میزنم ..که باید برم یه دوره دیگه استفاده کنم

دوزش چند بود.زیر نظر دکتر خوردی

بله عزیزم دکترم خیلی حرفه ای بود ‌هر ماه ازمایش برام نوشت .نذاشت بیرون ریزی داشته باشم .شش ماه خوردم روزی دو تا .و گفت زیر شش ماه قطع کنی درمانت بی اثر میشه