2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم مثله من کسی مجبور به مجردی نباشه

آغوش محبت به مرد‌خوب ‌و انتخاب خوب کجا

تنهایی ابدی کجا

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اگه پدر مادر خوب داری قطعا مجردی

اگرم شوهر خوب گیرت بیاد قطعا متاهلی😁

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مجردی ک خانواده خوب داشته باشی خودت شغل خوب درآمد خوب ماشین خونه کلا مسقل باشی 

و متاهلی ک تمان شرایط زندگیت اوکی باشه مالی تامین باشی خانواده خوبی گیرت اومده باشه شوهر خوب وفادار با درک

ولی زندگی خیلی از ماها تو هیچکدوم از این تقسیم بندی نیست گاهی خوشی سطحی یا ناخوشی سطحی و این اسمش زندگی کردن نیست از نظر من

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

خودم تو مجردی خاطره های خوب و سالمی داشتم و بیشتر وقتمو با دوستام میگذروندم....ولی متاهلی رو ترجیح میدم شخصیت جدیدی به نام همسر و مادر شکل میگیری

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

حقیقت اینه که تنهایی زندگی کردن خیلی سخته. بنابراین اگر پدرمادرت خوب باشن مجردی خیلی خوبه اگر متاهل بشی و همسرت خوب باشه متاهلی خیلی خوبه . امااا امان از وقتی که تو هیچ کدوم شانس نداشته باشی