2777
2789
عنوان

چیکار کنم برگردههههههههههه💔💔💔💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم نصف شب ساعت ۳ که همه عاشقن 😂😂

ای من دیشب شوهرم رفت مسافرت کاری دلم داشت غششش میرفت واسش .امروز ظهر اومد از ظهر دارم مثل سگ پاچه شو میگیرم😆😆😆

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

نمیدونم چه کنی برگرده فقط تجربه چندین ساله مشاورم میگه تو این رابطه های موقت معمولا این دخترا هستن که بیشترین آسیب رو میبینن

مراقب خودت و رویه ی زندگیت باش ...

دنبال ازدواج دائم باش ....

نمیدونم چه کنی برگرده فقط تجربه چندین ساله مشاورم میگه تو این رابطه های موقت معمولا این دخترا هستن ک ...

بخدا دیگه ازدواج ها هم دائم نیستن 

مردا خیلی پرنسسی و لوس شدن 

من دارم بعد پنج سال عشق جدا میشم 

چهار سال زنش بودم ی سال هم دوستی 

ای من دیشب شوهرم رفت مسافرت کاری دلم داشت غششش میرفت واسش .امروز ظهر اومد از ظهر دارم مثل سگ پاچه شو ...

منم امشب شوهرم شیفته دلم واسش تنگ شده😂😂😂

فردا ک بیاد باز داستان همینه غر و بحث و دعوا😂

خودشونم عادت کردن بدبختا بعضی اوقات ک کارندارم باهاش میگ چته از چیزی ناراحتی گیر ندادی بهم😂😂

یعنی همه حرفش دروغ بود😔🥲

بعید نیست .. چون ادمی ک بخادت با یه حرف قطعا به این راحتیا ولت نمیکنه، اگه حسی ک بهت داشته باشه و حرفایی ک بهت زده دلی بوده و واقعی باشه نمیتونه به این سادگیا بزاره بره .. دنبال بهونه بوده لابد که بهونشو دستش دادی .. موندنی راهشو پیدا میکنه رفتنیم بهونشو ببین اگه مطمئنی واسه همیشه رفته به نظرم بیخیالش شو اون آدم تو نبوده .. قطعا کیس بهتری برای یه رابطه سالم تر و عشق حقیقی تر برای همه وجود داره .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
چجوری؟

بیخیالش شو اولین قدم همینه که دیگه دربارش تاپیک نزنی و راه حل نخوای که چجوری برگرده.

مشغول کارایی شو که دوست داری تا کمتر وقت ازاد داشته باشی ذهنت بره سمتش مثلا اگه ب نقاشی علاقه داری نفاشی بکش یا ..هزارتاکار دیگه هست برای انجام دادن

بیشتر با خانواده وقت بگذرون و با دوستات برو بیرون

به مرور همه چی درست میشه ناراحت نباش❤️

منم امشب شوهرم شیفته دلم واسش تنگ شده😂😂😂فردا ک بیاد باز داستان همینه غر و بحث و دعوا😂خودشونم عاد ...

بخدا من دیشب داستان آشناییمو واس یکی تعریف میکردم اینجا . وای کم بود گریه کنم . ظهر اومد گفتم ناهار گذاشتم گفت مامانم تو ماشین لقمه نون پنیر گوجه خیار بهم داده. گفتم خوبه والا واس لقمه های مامانت دندون درد نداری 😅 سفره انداختم ناهارمو خوردم گفت واس منم بریز نریختم . ساعت یازده شب پاشد گرم کرد خورد😅 فردا شبم میخام بهش نون پنیر بدم بخوره 

بخدا دیگه ازدواج ها هم دائم نیستن مردا خیلی پرنسسی و لوس شدن من دارم بعد پنج سال عشق جدا میشم چهار س ...

عزیزم متاسفم به خاطر روزای سختی که گذروندی ان شاالله آینده بهتری در انتظارت هست .

خب آخه ازدواج موفق و دائم هم پروسه خاص خودش رو داره (از انتخاب درست و تحقیق و مشورت تا کسب مهارت های زناشویی طرفین و ....) البته بخشیش هم تقدیر هست که رقم میزنه .

ولی در هر حال  این که یکی همش خودش رو در معرض استفاده مکرر آقایون قرار بده به نظرم عوارض بدتری داره براش تا این که تن به ازدواج عاقلانه ای بده که چند درصد هم احتمال خطا توش باشه 

😂😂😂کلا همینن ازشون تعریف میکنی دقیقا همون روز میرینن ب حالمون فک کنم چشم میخورن😂

حالا چند سری پیش اومده تو این سایت ازش تعریف کردم همونروز گند زده تو اعصابم