2777
2789
عنوان

این چیه😖

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست
حتی نمیتونه بچه شپش تازه از تخم دراومده باشه؟

نه اصلا . 

اینطوری نیست شپش من از کوچیکش دیدم تا بزرگ بزرگش . 

رنگ موهاتون چه رنگیه ؟ چون شپش تقریبا رنگ موهای آدم در میاد اگه سفید باشه سفیده اگه سیاه باشه سیاه میشه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا . اینطوری نیست شپش من از کوچیکش دیدم تا بزرگ بزرگش . رنگ موهاتون چه رنگیه ؟ چون شپش تقریبا ر ...

رنگ موهام مشکیه پنج روز پیش رفتم آرایشگاه موهامو با شونه کثیف سشوار کشیدن یک حس بدی داشتم همش باخودم میگفتم نکنه از این آرایشگاه گرفته باشم اینو ک امروز پیدا کردم قشنگ زرد کردم خودمو🫣🥲😂باور کن تا حد سکته رفتمو برگشتم

از دِل برود همان که از دیده رَود
رنگ موهام مشکیه پنج روز پیش رفتم آرایشگاه موهامو با شونه کثیف سشوار کشیدن یک حس بدی داشتم همش باخودم ...

نه خب پس شپش نیست خیالت راحت اما صبح برو حموم به مامانت بگو سرتو نگاه کنه ( میدونم شپش نیستا اما خب .) 

اجازه نده دیگه با شونه کثیف موهاتو سشوار کنند خوب نیست خودت حتما شونه ببر . 

😂😂🌱 نه نگران نباش .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍