2777
2789
عنوان

این چیه😖

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست
حتی نمیتونه بچه شپش تازه از تخم دراومده باشه؟

نه اصلا . 

اینطوری نیست شپش من از کوچیکش دیدم تا بزرگ بزرگش . 

رنگ موهاتون چه رنگیه ؟ چون شپش تقریبا رنگ موهای آدم در میاد اگه سفید باشه سفیده اگه سیاه باشه سیاه میشه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اصلا . اینطوری نیست شپش من از کوچیکش دیدم تا بزرگ بزرگش . رنگ موهاتون چه رنگیه ؟ چون شپش تقریبا ر ...

رنگ موهام مشکیه پنج روز پیش رفتم آرایشگاه موهامو با شونه کثیف سشوار کشیدن یک حس بدی داشتم همش باخودم میگفتم نکنه از این آرایشگاه گرفته باشم اینو ک امروز پیدا کردم قشنگ زرد کردم خودمو🫣🥲😂باور کن تا حد سکته رفتمو برگشتم

از دِل برود همان که از دیده رَود
رنگ موهام مشکیه پنج روز پیش رفتم آرایشگاه موهامو با شونه کثیف سشوار کشیدن یک حس بدی داشتم همش باخودم ...

نه خب پس شپش نیست خیالت راحت اما صبح برو حموم به مامانت بگو سرتو نگاه کنه ( میدونم شپش نیستا اما خب .) 

اجازه نده دیگه با شونه کثیف موهاتو سشوار کنند خوب نیست خودت حتما شونه ببر . 

😂😂🌱 نه نگران نباش .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍