2777
2789
عنوان

شوهرم کمکم نمیکنه😢

258 بازدید | 12 پست

کمر درد عجیبی دارم که دردش به پاهامم میزنه دکتر رفتم برام ام آر آی نوشت گفت مشکوکی به دیسک کمر 24 سالمه و یه زایمان سزارین داشتم امروز اتاق بالا خونمون ترکیده بود یه چند وقتی مریض بودم نتونستم جمعش کنم فردا قراره مهمون برام بیاد امشب ظرفا رو شستم شام درست کردم پذیرایی رو جارو زدم طی کشیدم حموم و دستشویی رو شستم آخرش موند اون اتاق ترکیده جمعش کردم و جاروش زدم شوهرم یه ذره بهم کمک نکرد حدااقل توقع داشتم بگه بزار جارو کنم رفته دسشویی دیدع من شستم ببخشیداااا دسشویی کرده تمیز نشسته دسشویی رو بخدا خسته شدم الانم از درد کمر دارم میمیرم نمیدونم واقعا چیکار کنم

شوهر منم کمک نمیکنه،باید بهش بگم ک انجام بده

بعضی مردا تو ذاتشون کمک کردنه،بدونِ اینک بهشون بگی کمک میکنن،چ تو بچه داری،چ تو کارای خونه

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم کمک نمیکنه،باید بهش بگم ک انجام بدهبعضی مردا تو ذاتشون کمک کردنه،بدونِ اینک بهشون بگی کمک م ...

من دوس دارم خودش درکم کنه اگه سالم بودم توقع کمک نداشتم ولی میدونه کمر دردم شایدم دیسک دارم چرا بجای کمک کردن باز یه کار دیگه برام درست میکنه که باز دسشویی رو بشورم

انجام نده یا بهش بگو ی سری کارارو انجام بده انجام نداد توام انجام نده من از اول گفتم حموم و دستشویی شستن وظیفشه بعضی وقتا انجام نداد چون مهمون داشت میومد انجام دادم ولی با کلی غر زدن ک حالم بده بوی وایتکس فشارم انداخته و اینا الان چند وقته نشسته بهش گفتم گفت میشورم الان فردا مهمون دارم باید باز خودم بشورم ولی پدرشم درمیارم

بهش بگو بیا کمکبگو تا من دستمال میکشم تو جارو کنبگو تا من حموم رو میشورم تو توالت رو بشوروقتی داری ب ...

یبار ک کار میکنه اینقدر غررر میزنه ک میگم ولش کن خودم انجام میدم

شاید فکر میکنی الکی میگی کمرم درد میکنه .

نه دکتر معاینه کرد و خودشم بود و داشت میدید که دکتر برام ام آر ای نپشت امروزم رفتم آم آر آی دادم شنبه باید برم پیس دکتر جوابشو نشون بدم

انجام نده یا بهش بگو ی سری کارارو انجام بده انجام نداد توام انجام نده من از اول گفتم حموم و دستشویی ...

چه فایده دوست نداره همش غر بزنم و دعوا کنم تا کی اخه اینجوری