2821
2789

هورمونای بارداریه

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان عزیزمم مبارکت باشه مامان شدن 

ب چیزای خوب فکر کن ب چیزایی ک حالتو خوب میکنه 

کارایی ک خوشحالت میکنه انجام بده 

البته حق داریا بخاطر تغییرات هورمونیه ولی خب باید ب بچت فک کنی سعی کنی زیاد گریه نکنی موزیک بزار اصن صلوات بفرست یا هرچی

عادیه بابا. من ی شب تا صبح بی دلیل گریه کردم. شوهرم میگفت چرا گریه میکنی میگفتم الان حس گریه دارم. گ ...

بخدا حرصم گرفته المی میخوام بشینم فقط گریه کنم خیلی حالم بده هیشکی اذیتم نکرده همه دورم میچرخن مثل پروانه من خودم گاهی داغون میشم و تا صبح گریه میکنم

ای جان عزیزمم مبارکت باشه مامان شدن ب چیزای خوب فکر کن ب چیزایی ک حالتو خوب میکنه کارایی ک خوشحالت م ...

فدات عزیزم حالم خیلی خوب بود الان یهو داغون شدم بهم ریختم دلم می‌خواد تا صبح گریه کنم😔😔😔

یک دفتر بردار برای نوزادت نامه بنویس که وقتی بزرگ شد بخونش آرزوهات و براش بنویس حسی که وقتی داره توی وجودت رشد میکنه وقتی بهش فکر کنی حالت خوب میشه اگه هیچکس هم نباشه نوزادت کنارته میخواد باهاش حرف بزنی 😍

فدات عزیزم حالم خیلی خوب بود الان یهو داغون شدم بهم ریختم دلم می‌خواد تا صبح گریه کنم😔😔😔

هییچ اشکالی نداره اگر فک میکنی نیازه ک گریه کنی گریه کن فقط ب این فک کن ک بعد از گریه دیگ باید ب چیزای خوب فک کنی و ب خودت استراحت بدی و زمان بدی این دورران و حال و احوالت کاملا طبیعیه و گذراس گلم😊🥰

هییچ اشکالی نداره اگر فک میکنی نیازه ک گریه کنی گریه کن فقط ب این فک کن ک بعد از گریه دیگ باید ب چیز ...

تو یه ساختمون تنهام همش مادر خودم میاد بهم میرسه یکبار مادرشوهرم نیومده بگه خوبی چیکار میکنی وقتی پیششون با ذوق از اسم بچه میگم میزنه تو ذوقم میگه حالا بزار ببین چی میشه از الان میگی هی هی انقد دلم پره ازشون هیچوقت این نامردیاشونو یادم نمیره حتی یه بشقاب آش هم برام نیاوردن😔😔😔

بخدا حرصم گرفته المی میخوام بشینم فقط گریه کنم خیلی حالم بده هیشکی اذیتم نکرده همه دورم میچرخن مثل پ ...

منم باردارم اینقدر گریه کردم چشمام درد گرفته با قفسه سینم 

خسته و در مانده ام نور امیدی بفرست یا رب 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز