2777
2789
عنوان

غیبت کنیم

216 بازدید | 19 پست

خانواده داییم سه روز از بهترین روزای زندگیم اشکمو در اوردن و غرور همسرمو که اون موقع عقد نبودیم شکستن

یسال بعد من دخترشون ازدواج کرد منتظرن پاگشا کنیم

منو پاگشا نکردن

دوسال پاگشام نکردن 

بعد دیشب زنگ زدن گفتن بیا منم رد کردم گفتم نمیام

سرمون شلوغه :))) خیلی خوشحالم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یکی از داییای منم اینجوریه دیوونمون کرده هر دفعه بهش میگیم بیا بریم جایی نمیاد بعد وقتی میریم زنش زنگ میزنه مارو چرا فراموش کردین فلان ما شانس نداریم😐

زخم ها خوب میشوند؛اما این خوب شدن، با مثل روز اول شدن، بسیار تفاوت دارد...🧚‍♀️💓
خیلی خوشحالم که دعوتشو رد کردم اصن لذت برم :)

یعنی میخواسته شما به دامادش عزت بزارید و دعوتش کنید 

چه خودخواه

خوب کردی رد کردی

ادمای انرژی خوب رو دورت نگه دار

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
منم با نصفی از کل خاندان 😂 هرکی ب همسرم توهین کنه زرتی حذفش میکنم

واسه من با رفتاراشون آبروی آدمو میبردن

درست حرف نمیزدن،تیکه مینداختن

حالا بعد محرم عروسیمه اصلا دلم نمیخواد حتی دعوتشون کنم ولی مامانم میگه زشته و فلان و این حرفا 

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

منم با نصفی از کل خاندان 😂 هرکی ب همسرم توهین کنه زرتی حذفش میکنم

انشالله که همسرتم در مورد فامیلاش نسبت به شما همینطور تعصبی عمل کنه

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

دایی منم عزیزم سر عقدم نیومد شبش زنش تنها اومد شامشو خورد رف کادو هم نداد با اینک خیلی پولداره  همه فامیل حتی دایی های مادرم پاگشام کردن اون نکرد خونش طبقه بالا خونه مادربزرگمه‌اون روز کلا سر و صدا میومد از بالا مادربزرگم گف خواهرزاده زنشو پاگشا کرده امشب مهمونا زیادن من ک خواهر زاده خودش بودم پاگشا نکرد فک کنین منم کلا قیدشو زدم حتی میبینمش سلامم نمی‌دم شوهرمو نمیزارم بره مغازشون سلام علیک گلگی کرده بود ک آره منم میبینن سلام نمیدن منم گفتم چیزی ک عوض داره گله نداره مادربزرگم بارها گفته برو سلام بده از مغازه بیت توولی کلا محل سگ نمی‌دم بهش

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مادر ناتنی شوهر من اوایل ازدواجم خدا میدونه چیکار میکرد

روز عقدم نیومد نزاشت پدرشوهرم ام بیاد شوهرم گریه میکرد روز عقد از بی‌کسی و خجالت

هولم داد افتادم زمین بچم و سقط کرد

یبار برا شوهرم پیش من پاپوش درست کرد ک خیانت میکنه یبار پیش شوهرم پاپوش درست کرد که من خیانت کردم

خدا رحم کرد که قضیه روشن شد 

من که حلالش کردم ولی خدا به دل سیاهش ی نگاه بندازه کاش