2777
2789
عنوان

دخترا😔😔😔

124 بازدید | 14 پست

لطفاً قضاوتم نکنید دخترا...کسی که دوسش داشتم نخواست باهام باشه منم ترکش کردم حدود یه ماه و خورده ای میشه ک از همه جا انفالو کردم هیچ زنگی نزدم هیچ سراغی نگرفتم ازش از طرفم هم هیچ خبری نشد من دوسش دارم روز به روز دلتنگ تر میشم آخه اینستا خوندم میگف کلا محو و ناپدید بشید احتمال پشیمونی طرف هس ولی مال من یه ماه خورده میشه رفته دیگ امید به بازگشتش ندارم نمیتونم قبول کنم نیس کاش یه روز پشیمونی اونو می‌دیدم  

اون خودش دنبال کات شدن بوده چه بهتر ک خودت تموم کردی اگر اون ولت میکرد بدتر میشدی خدا بهترشو واست نگ ...

نه خب پیشنهاد کات از طرف اون بود نخواست ادامه بده منم چون به غرورم برخورده بود ترکش کردم از همه جا انفالو کردم ولی همچنان به یادشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب پیشنهاد کات از طرف اون بود نخواست ادامه بده منم چون به غرورم برخورده بود ترکش کردم از همه جا ا ...

به درک عزیزم هیچی مهم تر از خودت نیست کسی ک بخادت هزار سالم بگذره بر میگرده 

راضی بودی در کنار تو خیانت میکرد؟ یا هزار اتفاق دیگه تو دختری احساسات و غرورتو از دست بدی دیگه چی میمونه واست 

⚖️
به درک عزیزم هیچی مهم تر از خودت نیست کسی ک بخادت هزار سالم بگذره بر میگرده راضی بودی در کنار تو خیا ...

میدونی من و اون یه محل کار بودیم و بعد یه سال پایش گذاشت ازم خواستگاری کرد خانوادش هم اومدن اجازه گرفتن برا آشنایی تا سه ماه خوب بودیم ماه چهارم کم کم سرد شد و گفت که نمیخوام اذیت بشی دختر صاف و ساده ای هستی من عصبی هستم و اخلاقم گنده بعد آشنایی باهات فهمیدم ک اذیتت میکنم و پاپس کشید منم محیط کار رو ترک کردم  یه ماه خورده گذشت و هیچ خبری ازش نشد ولی من هرروز بهش فک میکنم اون ولی کنارم گذاشت دوس داشتم پشیمونی اونو ببینم 

میدونی من و اون یه محل کار بودیم و بعد یه سال پایش گذاشت ازم خواستگاری کرد خانوادش هم اومدن اجازه گر ...

پشیمونی رو میبینی 

و اینکه اون با یکی دیگه رفته تو رابطه که میخاسته به قول معروف پرتو باز کنه

⚖️
میدونی من و اون یه محل کار بودیم و بعد یه سال پایش گذاشت ازم خواستگاری کرد خانوادش هم اومدن اجازه گر ...

ببین خدارو درالویت قراربده خودش بهترازهرکسی میدونه چکاکنه 

خدایاراضیم ب رضای تو

ولی ماتوقع داریم یکی بم بدی یانامردی کردهمون موقع یه تریلی ۱۹چرخ(بازاپاسش)از روش ردبشه خخ

فقط بایدصبرکردودید

صبر درختی س تلخ ولی میوه اش شیرین

شماغصه نخور ک اون ترکت کرده نه بلکه اون لیاقت شمارونداره وخاطرت جمع باشه ک خداگزینه بهتری واست درنظرگرفته

ان شالله موفق باشی

پشیمونی رو میبینی و اینکه اون با یکی دیگه رفته تو رابطه که میخاسته به قول معروف پرتو باز کنه

اره عزیزم خودمم احساس میکردم ک برگشته به عشق سابقش...چون یکی دوبار بهم گفت ک احساس میکنم آه رل سابقم منو گرفته ک کارهام درس پیش نمیره....

پشیمونی رو میبینی و اینکه اون با یکی دیگه رفته تو رابطه که میخاسته به قول معروف پرتو باز کنه

به نظرت امکان بازگشتش هس؟ چون جواب منفی از طرف اون بود گف به درد هم نمی‌خوریم من می‌خوام برگرده و بدونم انقد ک فک میکردم خوب نیس رل سابقم وقتی برگشت از چشمم افتاد ولی این فک نکنم برگرده احساس میکنم برام آرزو میمونه