2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت نویسنده ای ؟ من دوست دارم داستان کودک بنویسم حیف که تحصیلاتشو ندارم

مدرک نویسندگی ندارم اما چندتا رمان نوشتم 

عزیزممم روحیاتت خیلی لطیفهههه چرا داستان کودک؟

مدرک نویسندگی ندارم اما چندتا رمان نوشتم عزیزممم روحیاتت خیلی لطیفهههه چرا داستان کودک؟

خیلی دوست دارم  داستان کودک رو راستش داستان هایی هم  به ذهنمم میرسه حیف مهارت ندارم .

خیلی دوست دارم داستان کودک رو راستش داستان هایی هم به ذهنمم میرسه حیف مهارت ندارم .

عزیز دلمممم نویسندگی خیلی شیرینه فوق العادس اگ شرایطشو داری حتما برو مدرک بگیر 

متوجهم منم چند سال قبل ک شروع کردم رمان نوشتن نمیذاشتم هیچکسی بخونه و اولین رمانمم تاریخی بود اتفاقا یچی تاریخی تخیلی نوشتم خیلیییی اون دوران رمان نوشتم و پاره کردم و انداختم دور تا اینک رمانمو اطرافیانم خوندن و استقبال کردن کم کم اعتماد بنفس گرفتم و شروع کردم نوشتن چون خودمم چیزایی ک مینوشتمو واقعا از ته قلبم دوس داشتم و دارم نمیدونم چطور توصیف کنم وقتی شروع میکنم ب نوشتن حس میکنم دارم سرنوشت چندتا ادم زنده رو رقم میزنم ن فقط یک رمان و داستان خیلی ب ادم ارامش میده 

حتما داستانهاتو بنویس نزار ایده هات هدر بره  

عزیز دلمممم نویسندگی خیلی شیرینه فوق العادس اگ شرایطشو داری حتما برو مدرک بگیر متوجهم منم چند سال قب ...

راستش حرفات بهم روحیه داد ممنون .حتی گاهی به این فکر میکردم داستان هامو خودم بنویسم بدم دست یه نویسنده اون خودش ویرایشش کنه .بعد منصرف شدم .

راستش حرفات بهم روحیه داد ممنون .حتی گاهی به این فکر میکردم داستان هامو خودم بنویسم بدم دست یه نویسن ...

خوشحالم عزیزم 

ن اینکارو نکن حیفه خودت تلاش کن ایشالا موفق میشی

سلام عزی م کتاب هاتو کجا باید بدیم بخونن چاپ کننن؟

چاپ سخته یکم و درد سر داره برا چاپ کتاب باید بری فکر کنم پیش ناشر و قبل چاپ میره تو کار ویرایش مجوز و فرهنگ ارشاد اسلامی و اینچیزا