2777
2789
عنوان

بابام

164 بازدید | 12 پست

بچها بابام یه سرطان روده داره ، الان سه چهارروزه نه غذا میخوره نه اب ، امروزم کلا دستشویی نرفت دیشبم فقط یبار مامانم بردش 

کلا همش خوابه ، رنگش پریدس ، بی اشتهاس ( تنها چیزی که بزور بهش میتونیم‌بدیم‌ابمیوس اونم با سرنگ‌) ، تحرک نداره ، شده پوستو استخون ، نمیتونه تکون بخوره حتی 

ابجیم میگه روزایِ اخرشع:) شمام تجربه هاتونو بگین از روزای اخر مریضاتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر نداشتم:)🫠🥲همچین موردیآخ خدا استخون های مغزم تیر کشید😭

امروز هربار سرنگو خالی میکردم تو دهنش هزار بار گریه میکردم:)) امشب ابجیم‌اومده بالا سرم میگه من نمیخوام بدون بابا باشم :))

چجوری حرف بزنم؟سرمم درد میکنه از بس گریه کردم

تاجایی که میتونی برو بوش کن

دستشو ببوس پاشو ببوس 

اصلا چرا به مردنش فکر میکنید انرژی منفیه روحیتونو نبازید

خیلی ببخشید اون قسمت از رودشو نمیشه با عمل در بیارن؟

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
تاجایی که میتونی برو بوش کندستشو ببوس پاشو ببوس اصلا چرا به مردنش فکر میکنید انرژی منفیه روحیتونو نب ...

اخه یجا از رودش نیست ، اینا بکنار بیشتر قسمتای رودش زخم‌شده و ابله های بزرگ‌زده :)

من به مرگ‌فکر نمیکردم ولی هی میان میگن این غذا نمیخوره همینطوریشم ضعیفه پس میمیرا

وای عزیزم خداشفاش بده قلبم بدرد اومد😭من روزای اخر همش کنار بابام بودم ولی خب نمیدونستم ک روزای اخرشه فک کردیم دیگه خوب شده بخاطر اشتباه یه دکتراحمق بابام رفت زیرخاک،همش به دلم مونده چرا دستشو بوسیدم چرا کف پاشو بوس نکردم چرا دستاشو نگرفتم بجای الان ک قلبم ازنبودش صدتیکه شده😭

وای عزیزم خداشفاش بده قلبم بدرد اومد😭من روزای اخر همش کنار بابام بودم ولی خب نمیدونستم ک روزای اخرش ...

مام جرعت نمیکنیم ببریمش بیمارستان یوقت بدترش کنن ، از طرفی خودمونم نمیتونیم کاری کنیم :)

بابام سکوت کرده بی تحرک شده کلا 

توم حس میکنی میخواد بمیره نه؟ :)))

عمر و زندگی دست خداست 

انشالله به حق همین ماه عزیز امام حسین شفاعتشو بده

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
مام جرعت نمیکنیم ببریمش بیمارستان یوقت بدترش کنن ، از طرفی خودمونم نمیتونیم کاری کنیم :)بابام سکوت ک ...

شما فک کنم بایدببرینش بیمارستان اینجوری ک بدتره بابای من یه سکته خفیف کرده بود خوب شد ولی اکسیژن خونش پایین بود مرخصش کردن یه دکتر کثافت ک الهی عزیزش جلوچشماش تیکه تیکه بشه بعدا دکترخودش زنگ زد بهمون گفت شکایت کنین پدرشما نباید مرخص میشد بخاطر اکسیژن خونش اما تواین مملکت کی پیگیر کارمردمه ماهم واگذار کردیم بخدا چندماه دیگه ۵سال میشه ولی من نمیتونم قلبمو آروم کنم هرروز بدتر میشم😭