2821
2789
عنوان

کالری شماری

2864 بازدید | 22 پست

دوستان من قدم ۱۶۳ وزنم ۸۰ هست وزن هدفم ۷۰ هست روزانه ۱۳۰۰.۱۴۰۰ تا میخورم نیم ساعت هم پیاده روی دارم دو هفاه هست شروع کردم هفته اول ۱ کیلو کم کردم این هفته میترسم وزن کنم فک میکنم کم نشدم نمیدونم چرا امید ندارم رژیمم رو نشکستم یکم روحیه ام خرابه

عزیزم 1300تا زیاده برای شروع باید از 1200 شروع کنی و کمش کنی به مرور مشخصه با 1300 تا دیر وزن کم میشه باید تا 1000 برسونی من یادمه یه مدت 700 تا میخوردم 500 تاشو با ورزش میسوزوندم باربی شده بودم 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم 1300تا زیاده برای شروع باید از 1200 شروع کنی و کمش کنی به مرور مشخصه با 1300 تا دیر وزن کم میش ...

عزیزم راهنماییتون کاملا اشتباهه. مصرف کالری زیر ۱۲۰۰ فقط آسیبه. ایشون بسته به قد و وزنشون دقیقا روزی ۱۴۰۰ کالری باید مصرف کنن

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
عزیزم راهنماییتون کاملا اشتباهه. مصرف کالری زیر ۱۲۰۰ فقط آسیبه. ایشون بسته به قد و وزنشون دقیقا روزی ...

درسته ولی 1200 هم براشون کافی هست کسی روحیه رژیم نداره با نتیجه گیری سریع اراده شون قوی تر میشه مطمئن باش با 1000 کالری هیچ سو تغذیه ای نمیگیرن عوض ول نمیکنه رژیمو خود اپلیکیشن کرفس هم قبلا وزن کم شده رو وارد میکردی کالری مصرفی رو کمتر میکرد

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
عزیزم 1300تا زیاده برای شروع باید از 1200 شروع کنی و کمش کنی به مرور مشخصه با 1300 تا دیر وزن کم میش ...

تقریبا ۲۰ روز پیش یک سقط ۵ماهه داشتم هنوزم وقای زیاد گرسته میمونم بشدت ضعف میکمم با مرور زمان کمترش میکنم من مالری سوزیم تقریبا ۲۰۰تا میشه کمخونی دارم بیشتر از اون نمیتونم ورزش یا پیاده روی منم

کالری شماری واسه همه یکسانه قد ۱۶۶ با وزن ۶۶ چقدر باید مصرف کنه ؟

فرمول کالری شماری اینه

وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
درسته ولی 1200 هم براشون کافی هست کسی روحیه رژیم نداره با نتیجه گیری سریع اراده شون قوی تر میشه مطمئ ...

با ۱۰۰۰ کالری فقط بعد از یه مدت دچار استپ وزنی میشه

عزیزم راهنماییتون کاملا اشتباهه. مصرف کالری زیر ۱۲۰۰ فقط آسیبه. ایشون بسته به قد و وزنشون دقیقا روزی ...

منم همپن تو سایت ها زدم ۱۴۰۰ تا اومد واسه همین همون مقدار رو میخورم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز