hgggghgggggvvv مدیر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 عنوان حال خرابه 🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 70 پست حال خرابه 🥲 1403/04/20 | 23:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 نه درسته... تو ادیان خارج از اسلام هم گفته شدهآبروی خانواده به کنار... من جراتشو ندارم من جرات شو دارم. فقط برا خانوادم و داداش کوچیکم خیلی نگرانم 🥲
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 اخ دوستم یکم لوسه یهو گفت استرس دارم گفتم استرس توبی موردههعی کش داد بی خدافظی رفتمنم اس زدم بهم پیا ... حس مبکنم مقصر هر دوتون هستید
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 حس مبکنم مقصر هر دوتون هستید من بیشترولی غرورم اجاره نمیده پیام بدم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 من جرات شو دارم. فقط برا خانوادم و داداش کوچیکم خیلی نگرانم 🥲 بیخیال... اون دنیات بدتر میشه [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 بیخیال... اون دنیات بدتر میشه لاقل از این دنیا ک خلاص میشیم 🥲
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 لاقل از این دنیا ک خلاص میشیم 🥲 بپا از چاله نیوفتی تو چاه [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 بپا از چاله نیوفتی تو چاه هععی من فقط نگران بابا و داداش کوچیکمم ک خیلی وابستمه مگه ن همبن الان تموم میکردم 🥲
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 هععی من فقط نگران بابا و داداش کوچیکمم ک خیلی وابستمه مگه ن همبن الان تموم میکردم 🥲 خیلی منو یاد یکی میندازی...خودکشی رو بیخیال... بقیه رو بدبخت نکن حداقل [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 خیلی منو یاد یکی میندازی...خودکشی رو بیخیال... بقیه رو بدبخت نکن حداقل یاده کی؟
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 یاده کی؟ یکی از دوستام... اونم وقتی حرف میزد میگفت حیف داداش کوچیکم بهم وابسته ست وگرنه خودمو میکشتم [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 خیلی منو یاد یکی میندازی...خودکشی رو بیخیال... بقیه رو بدبخت نکن حداقل اره راست میگی هر جور شده باید تحمل کنم ک بابا و داداشم رو بدبخت نکنم 🥲
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 یکی از دوستام... اونم وقتی حرف میزد میگفت حیف داداش کوچیکم بهم وابسته ست وگرنه خودمو میکشتم بدبخت اونم حاله منو داشته 🥲
lawyer86 عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 6459 خیانت 🥲🤷 ای واای شما کاربر آقا هستید 😶🤦♀️واقعیتش تا حالا توی همچین وضعیتی قرار نگرفتم ، حتی نمیدونم برای دلداری دادن چی باید بگم امیدوارم بتونی با این موضوع کنار بیایی و فراموشش کنی 🌱🦋
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 ای واای شما کاربر آقا هستید 😶🤦♀️واقعیتش تا حالا توی همچین وضعیتی قرار نگرفتم ، حتی نمیدونم برای د ... ببخشید ک کاربره خانوم نبودم هععی خدا میدونه قراره چی سزم بیاد ایشالله خدا عاقبتم رو بخیر کنه 🥲