hgggghgggggvvv مدیر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 عنوان حال خرابه 🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 70 پست حال خرابه 🥲 1403/04/20 | 23:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 منم حالم افتضاحه دوستم قهر نزدیک۱۰روز منتظر پیامش هستم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 نه... میشد الان وضع امثال من و شما این نبود سید ب نظرت راسته گناهه خودکشی خیلی بده و تا آخر روحت رو عذاب مبدن؟ 🥲
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 منم حالم افتضاحه دوستم قهر نزدیک۱۰روز منتظر پیامش هستم تو سزه چی قهری
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 ولش کنا بره گم بشه هععی کاش ب همین سادگی بود ک میگغتی 🥲🥲
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 ب نظرت راسته گناهه خودکشی خیلی بده و تا آخر روحت رو عذاب مبدن؟ 🥲 آره راسته... [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
بانوی_پاییز۱۱۱ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 2434 هععی کاش ب همین سادگی بود ک میگغتی 🥲🥲 همیشه تو ددووستیا دخترا وابسته میشن برا شما تو وابسته شدی . بیخیال بگیر بخواب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 تو سزه چی قهری دوستم بی جهت قهر کردمنم گفتم هیچ زمان پیام نده بهم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 آره راسته... من به این اعتقاد ندارم اما میترسم اینکارو کنم آبروی خانوادم رو ببرم 🥲
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 دوستم بی جهت قهر کردمنم گفتم هیچ زمان پیام نده بهم خب خودت گفتی هیچ زمان پیام نده بعد انتظار داری پیام بده؟ 🥲
بانوی_پاییز۱۱۱ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 2434 من به این اعتقاد ندارم اما میترسم اینکارو کنم آبروی خانوادم رو ببرم 🥲 حتما دیونه ای به خاطر یه دختر خودکشی کنی . اونم بره عشق و حالشو کنه
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12313 خب خودت گفتی هیچ زمان پیام نده بعد انتظار داری پیام بده؟ 🥲 اخ دوستم یکم لوسه یهو گفت استرس دارم گفتم استرس توبی موردههعی کش داد بی خدافظی رفتمنم اس زدم بهم پیام نده خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 من به این اعتقاد ندارم اما میترسم اینکارو کنم آبروی خانوادم رو ببرم 🥲 نه درسته... تو ادیان خارج از اسلام هم گفته شدهآبروی خانواده به کنار... من جراتشو ندارم [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
hgggghgggggvvv مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1176 حتما دیونه ای به خاطر یه دختر خودکشی کنی . اونم بره عشق و حالشو کنه هععی آخه تو نمیدونی حالمو چقد ب گوه کشیده 🥲
بانوی_پاییز۱۱۱ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 2434 هععی آخه تو نمیدونی حالمو چقد ب گوه کشیده 🥲 یعنی چی؟ میشه توضیح بدی