2777
2789
عنوان

چاقی صورت

2242 بازدید | 13 پست

دوستان برا چاقی صورت به صورت کاذب یعنی یه هفته ایی میخوایی چاق بشی فقط صورتت ولی ضرر داره .سپروهتادین با دگزامتازون قرص هاشو روزی دوتا سپرو قبل غذا بخور 2  یه روش دیگه ک خودم توصیه میکنم قرص گین آپ هست واقعا تاثیر میزاره پودر گین اپ برا کل بدن هست قرص اش اول رو صورت بعد روی بدن3 مدل پودر جیسینگ هست که واقعا بی ضرر و عالیه از همه روش ها هم بهتر جواب میده 

صورت من چاق و پر ولی دلم نمیخواد انقد پر باشه روشی واسه لاغر کردن صورت ندارید؟؟؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله.مصرف توت فرنگی یا گیلاس یا ماساژ با آب پیاز یا مصرف تربچه قرمز باعث افزایش و حجم میشه به صورت من ...

من دوست دارم بدونم پودر جوانه گندم که برای چاقی صورت تو اینستا خیلی تبلیغ میکنن تاثیر داره به نظرتون

من دوست دارم بدونم پودر جوانه گندم که برای چاقی صورت تو اینستا خیلی تبلیغ میکنن تاثیر داره به نظرتون

آره پودر جوانه گندم با رازیانه آسیاب کنی بخوری 1ماه تا 45روز زمان میبره چاق میشی من چاقی صورت توی یک هفته رو نوشتم برا چاق شدن به صورت دایم بدون ضرر جوانه گندم عالیه ولی چون تنهایی نمیشه خورد با چندتا دارو دیگه ترکیب کن بخور

کسی سوالی در این خصوص داشت میتونه بپرسه فعلا آنلاین هستم توجه کنید من واقی صورت توی مدتت 1هفته و سریع نوشتم روش هایی زیادی هست ولی تو مدتت زمان 1ماه و بیشتر لایک یادتون نره  

کسی سوالی در این خصوص داشت میتونه بپرسه فعلا آنلاین هستم توجه کنید من واقی صورت توی مدتت 1هفته و سری ...

گلم چقدر رازیانه بگیرم قاطی کنم با پودر جوانه گندم از اینا هست هر شب یه ساشه با یه لیوان باید بخوری

گلم چقدر رازیانه بگیرم قاطی کنم با پودر جوانه گندم از اینا هست هر شب یه ساشه با یه لیوان باید بخوری

پودر جوانه گندم بسته بندی ها کارتونی مزه آرد خشک میده.اگه از عطاری بتونی پیداکنی بهتره.اگه میخوایی خودتت درست کنی یک سوم اون پودرجوانه گندم.رازیانه یه مقدار هم زیره سبز حتما بگیری.یه یه دونه نبات آسیاب کن

میدونی چقدر ضرر دارن؟ اینا کورتونن ،واسه همین صورتو پف میکنن،کورتون باعث میشه رشد و تکثیر سلولای استخوان ۶ ماه متوقف بشه،و این مساویه با هزاران بیماریه خطرناک،این چیزا رو نذار

میدونی چقدر ضرر دارن؟ اینا کورتونن ،واسه همین صورتو پف میکنن،کورتون باعث میشه رشد و تکثیر سلولای است ...

ممنون توضیح دادی ولی بنده هم گفتم چیکار کنی زودتر پوف کنه هم گفتم پوف زودتر ضرر هم داره بازم ممنون جهت اگاهی دوستان بشته ب نظرشخصی وگرنه هیچ چیز نیست بتونی توی هفته تاثیری بزار