2777
2789
عنوان

دلتنگ کی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 246 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

[QUOTE=345800869]دلت تنگ نگاه پاکش 

عزیزم ایشالله ببینیش دلتنگیت برطرف بش

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

عزی-دلم اگ خدا بخاد چرا میتونی فدای دلت

شاید با مرگ بشه دیدش

البته که فکر کنم منظور تاپیک شما افراد فوت شده نبود.. ولی خب اولین کسی که به ذهنم رسید و دلتنگش بودم دوست صمیمیم بود

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

برای دوست پسرم چون دوسش داشتم ولی مال همه نیستیم و من قراره با یکی دیگه ازدواج کنم بعد دوماه💔🙂

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

عشقم.چون الان رفته اسنپ کار کنه 🙄😅🥹حوصله م سر میره دلم براش تنگ میشه یه ساعتم نباظه

عشقتون پایدار رفیق تنش سلامت پررزق وروزی باشه😍🤲🤲

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

دلتنگ خیلیا...

ولی خب پرو بال بهش نمیدم تو روزمرگی هام

❤️گاهی ریز دلتنگ روزهایی ام که دوستم داشت❤️

اون عوض شد 

من عوض شدم 

روزگار جور دیگه شد 

زندگی مثل عسل شیرینه 💜 گاهی ام یه کوچولو دلو میزنه که طبیعیه دیگه💜
برای دوست پسرم چون دوسش داشتم ولی مال همه نیستیم و من قراره با یکی دیگه ازدواج کنم بعد دوماه💔🙂

عزیزدلم درکت میکنم حتی اگ همه دنیا هم باشن اونیک نیست  انگار هیچکس نیست ناراحت شدم خوشبخت بشید 

اسییی چقد مهربونیی چقد خوب داری دلداری میدییی🫠

قزبون تو عزیزم کاری نمیکنم وظیفه اس قشنگم مهربونی از خودته 🌹🌹😘

عزیزدلم درکت میکنم حتی اگ همه دنیا هم باشن اونیک نیست انگار هیچکس نیست ناراحت شدم خوشبخت بشید

خیلی ممنونم :) انشالله توام خوشبخت شی☺

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216