2777
2789
عنوان

دلتنگ کی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 246 پست

دوستم کاش پیام بده

بچه ها میشه بادل پاکتون واسم صلوات بفرستید بهم پیام بوه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

دلتنگ کسی نیستم 

اما این روزا همش دلم گرفته با هیچی خوشحال نمیشم

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزدم الانک قهریم بیشتر دلتنگ میشم 🥺

نذار قهرتون زیاد بشه عزیزم برو باش حرف بزن دل همو بدست بیارین😘🌹

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

برای منِ آیندهبهش خیانت کردم

عزیز دلم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

دلتنگ کسی نیستم اما این روزا همش دلم گرفته با هیچی خوشحال نمیشم

خودمم مث خودتم بخدا 😔

امام حسین خیلی دلم هواشو کرده😭

اخ گفتی کاش میشد برم بغلش نگام کنه بزنم زیر گریه باش حرف بزنم از دلتنگی ها ودل گرفتنم بگم

کاش میشدولی خب... دلتنگ کسی ام که دیگه هیچ وقت نمیتونم ببینمش

عزی-دلم اگ خدا بخاد چرا میتونی فدای دلت

همسرم عشقم که آسمونی شده خیلیی دلتنگشم خیلیییی زیاد

روحش شاد عزیزم ببخشید اگ با تاپییکم ناراحتت کردم روحشون قرین رحمت الهی 😭🖤💔

شوهر آیندم😂😂

نمیدونمم چه مرگمههه ولی فقط میخوام زود بیاد 

تنهام🥹❤️

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین