2777
2789
عنوان

داییم

123 بازدید | 6 پست

ارث مادروخاله هامو بالاکشیده درحالیکه باباش بیست سی میلیارد سرمایه گذاشته بوده، بابام توبچگمون فوت شد وکلی بچه موند سرمادرم اونم دختر،یکبارنیومدبه مادرم سربزنه ببینه چیزی کم وکسرداره یانه،خودم تو دختریم میرفتم سرکار وحقوقمو که میگرفتم واسه خواهرام خرج میکردم،چندوقت پیش گوشی روبرداشتم زنگ زدم به داییم گفتم اگه حق خاله بزرگاموخوردی نوش جونت حلالت چون اونا دارا هستن ولی حق مادرمنو که یه زنه بیوه ومریضه که با این حالش اونم تو پیری میره سرکارنبایدمیخوردی ،حقشوبهش بده،برگشته میگه این همه سال من بودم که باغهارو نگه داشتم مادرت حقی نداره ،خودش درازای پنج میلیون پول بخشیده بهم،میگه مگه عقل نداشته،برگشتم گفتم خرج عملشو نداشته من یک میلیون دادم چشمشوعمل کرده،الانم دستاش بریده بریده شده انقدرکه لوبیاسبز واسه مردم خوردکرده خجالت نمیکشی ارث یه زن بیوه رو میخوری،گفت بریدشکایتم قانون طرفتونو نمیگیره چون مدرک ندارید،نمیدونم چه کنم چون زمینهای شهرستانم قولنامه ای هست،ازاونورم به داداشم میگم برو دنبال ارث یه پولی دستت بیاد که بتونی سرو سامون بگیری داداشمم گوش نمیده میگه دوندگی داره چسبیده به کارگری

من تا الان احترام فامیل رو داشتم ولی وقتی میبینم حق رو ناحق میکنن دیگه تو روشون وایمیستم ،وقتی به درد جرز دیوارهم نمیخورن جز دخالت تو زندگیمون سودی ندارن منم دیگه کوتاه نمیام واسشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتخار میکنم به وجود همچین دختری و متاسفم برای وجود برادرت ‌... با احترام البته

شوهرمم همینو میگه بهم،من سه سال پیش براوردکردم سی میلیارد میرسه  به داییم الان ارزش زمینها بیشترم شده،پدربزرگم فقط تو یه ده زمین نداشته تو چندین ده مجاور کلی باغ  داشته داره دوتا دوتا واسه خودش وپسراش تریلی میخره

شوهرمم همینو میگه بهم،من سه سال پیش براوردکردم سی میلیارد میرسه به داییم الان ارزش زمینها بیشترم شد ...

به نطر من با یه وکیل خوب مشورت کن و از نظر قانونی برو جلو.. به داییت گوش نده که گفته هیچی بهتون نمیرسه ، ببخشیدا از بس بی وجدانه دایی تون ، وگرنه خواهر پیرش که بیوه ست نباید کار کنه . خودش باید خجالت بکشه 

به نطر من با یه وکیل خوب مشورت کن و از نظر قانونی برو جلو.. به داییت گوش نده که گفته هیچی بهتون نمیر ...

زنگ زدم از یه قاضی پرسیدم ،قاضی گفته چون مادرت پول گرفته درقبال ارث ،ارث رو نبخشیده واگذارکرده پس دیگه مادرت نمیتونه کاری کنه ولی اگه بخشیده بود وپولی نگرفته بود قضیش فرق میکنه ،ارث بخشیده قابل دریافته ولی ارث واگذارشده رو نمیتونه بگیره چون واگذارکرده به داییت که داییت بتونه هرکار دوست داشت با این زمینها کنه خریدو فروش یا تبدیل ومعامله اش درسته مادرت نمیتونه کاری کنه،مادرم سواد نداشت لحظه اخر که داشت میرفت واسه ارث بهش گفتم حواست باشه چیزی رو مهرو انگشت امضا نکن ولی گوش نکرد