2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده مگه

نه تو زندگیم کار کردم،نه مستقل شدم و مزه پول داشتن رو حس کردم،نه عروسی گرفتن برام،نه جهاز گرفتن برام ،تو هیچ موضوعی از جزئی تا کلی خرج و مخارج و تدارکات ازدواجم دخالتی نداشتم و اجازه نداشتم از عقد داخل خونه تا انتخاب کارت دعوت عروسی خرج تمام کارای عروسیمو بقیه دادن اما مثل دخترای دیگه عروسی نکردم همون شب شاد و بزن و برق که همه دخترا ارزوشو دارن همه خریدن جهاز با همراه خانواده که همه دخترا ارزوشو دارن فقط خدا ازش نگذره 

نه تو زندگیم کار کردم،نه مستقل شدم و مزه پول داشتن رو حس کردم،نه عروسی گرفتن برام،نه جهاز گرفتن برام ...

عزیزم 🥲

الان از همسرت راضی؟

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
عزیزم 🥲الان از همسرت راضی؟

انتخاب همسرمم با خودم نبود چون اون زمان گفتم از قیافه اش خوشم نمیاد منو مجبور به ازدواج کرد البته اگرم نمی‌رفتم یا باید هر روز حرف میشنیدم یا کتک می‌خوردم هیو لا تر از بابام تو زندگیم ندیدم حتی بخاطرش یه بار تو نامزدی جدا شدم باعثش هم بابام بود  من و شوهرم هیچ سنخیتی با هم نداشتیم من آزاد و معمولی بزرگ شدم اون فوق‌العاده مذهبی و خشک بزرگ شد و اختلاف خانوادگی و مسائل دیگه با همه این شش ساله زندگی می کنیم و با همه چی مجبوریم بسازیم چون بچه داریم