من اگرتاپیک میزنم واسه صحبت باشماها نیست من زندگیم پرازچالش ولی زندگیمو وهمسرم رو دوست دارم، یه لطفی کنید شعورداشته باشید وخودتون رو خانوم معرفی نکنید ودرخواست ندین
اونا شعور ندارن صحیح ولی شما هم فقط کسایی رو که میشناسی درخواست دوستیاشونو قبول کن
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
من متاهلم فقط کافیه یبار تاپیک بزنم باهمسرم بحثم شده یا بگم شرایط زندگیم بد سیلی ازدرخواست اقایون تو ...
منم متاهلم.امروزم اتفاقا تاپیک زدم در مورد همسر بدغذا ولی درخواستی نیومد،🙊فکر کنم گفتن این دست پختش خوب نیست بدرد نمیخوره،😔🤣البته الان که فکر کردم یکی دو مورد بوده چون تازه وارد بودن همون اول نپذیرفتم دیگه نمی دونم زن بودن یا مرد!
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
نه والا دوست ندارم قبول هم نمی کنم برام فقط جالب بود چرا هی میان تاپیک میزنن برای آقایون!!!
منم متاهلم.امروزم اتفاقا تاپیک زدم در مورد همسر بدغذا ولی درخواستی نیومد،🙊فکر کنم گفتن این دست پختش ...
عزیزم من شده با ینفرصحبت کردم کلی تاپیک داشته 😅اونم چی تاپیک راجع ب خانواده شوهرو رفتارشوهر بعدیمدت متوجه شدم اقاست وتاپیکاش الکی نمیشه ب هرکسی اعتمادکرد، اینجا فقط کافیه ببینن مشکل داری نمیگم همه اقایون ولی یسریا تور پهن میکنن سواستفاده کنن