2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما امسال پشت موندید موثر بود براتون؟ببخشید اگر فضولی هست جواب ندادید امسال ترازتون چند شد؟مش ...

بله از پارسال خیلی بهتر شد تراز کنکور اردیبهشتم ۸۰۰۰ شد اما امید دارم که تیر بهتر بشه بله مشاور هم داشتم 

بله از پارسال خیلی بهتر شد تراز کنکور اردیبهشتم ۸۰۰۰ شد اما امید دارم که تیر بهتر بشه بله مشاور هم د ...

من امسال میخوام بمونم پشت
و سه‌چهار روزه شروع کردم مشاور هم دارم حضوری میرم پیششون
اما خیلی استرس دارم همش نگرانم عقب باشم
بعد این روزا به تمام برنامم نمیرسم
شماهم روزای اول اینطوری بودید؟
مشاورم میگه عادیه روزای اول و میگه که بهت برنامه دادم یکم درس بخونی ذهنت یه تصوری داشته باشه از هفته اینده برات یه جلسه میزارم برنامه دقیق میدم

بله از پارسال خیلی بهتر شد تراز کنکور اردیبهشتم ۸۰۰۰ شد اما امید دارم که تیر بهتر بشه بله مشاور هم د ...

میانگین درصداتون به چه صورت بود؟

ترم معدل زدید امسال؟

من امسال میخوام بمونم پشتو سه‌چهار روزه شروع کردم مشاور هم دارم حضوری میرم پیششوناما خیلی استرس دارم ...

من از مهر شروع کردم از همون موقع هم رفتم پیش مشاور نگران نباش نمیشه یه دفعه ساعت مطالعه رو بالا برد درست میشه 

میانگین درصداتون به چه صورت بود؟ترم معدل زدید امسال؟

همه درس ها به جز ریاضی تقریبا ۳۰ زدم آره ترمیم هم کردم از پارسال امتحان ها رو بهتر دادم اگه تیر رو بهتر بدم فکر کنم قبول بشم فقط توی این مدت ممکن کم بیاری و ناامید بشی ولی اعتنا نکن فارغ از نتیجه ادامه بده منم نمیدونم آخرش چی بشه ولی تا همین الان که دارم پیام میدم تلاش خودم رو کردم دیگه همه چیز رو سپردم به خدا