2777
2789
عنوان

یه دختر کم سن

142 بازدید | 6 پست

من ۱۵ سالمه خانوادمون هم مالی متوسطیم

ولی خیلی دوست دارم از الان یه کاری داشته باشم پول در بیارم مستقل بشم به مامان بابام نیاز مادی نداشته باشم در حدی ک حتی جوراب هم بخوام بخرم باید از اونا بخوام میخوام خودم بخرم مثلا روز مادر پدر میاد خودم با پول تو جیبم کادو بخرم یا مثلا پولامو جمع کنم گوشیمو عوض کنم یا بعضی چیزارو خودم تهیه کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم انتخاب رشته هم چندتا مشاور رفتم نمره هام هم تجربی هم ریاضی هم انسانی میرسه ولی موندم ایندشو غیر از درس کسی میتونه بگه چیا یاد بگیرم به دردم بخوره یا کدوم شغل اینده خوبی داره یا نمیدونم خیلی درموندم خودم عاشق موسیقی و اهنگ سازیم ارگم بلدم کم مونده دیگ تمومش کنم ولی نمیخوام هنر بردارم چون میگن رشته موسیقی کلا تو دبیرستان ما ایرانیا ساز اینا یاد نمیدن فقط میگن مثلا تو دوره فلان شاه این سازو میزدن مثلا چیزای حاشیه موسیقیو کنار درس ادامه میدم . کلا موندم اطرافیان میگن مثلا برنامه نویسی عالیه یا پزشکی بردار ولی من تا بیام پزشک بشم دانشجویی تموم کنم مطب بزنم پول بیارم میشه ۳۵ سالم و باید سرمایه بزارم و تا بیست سال در آمد که هیچ کلی خرج دارم پزشکیو کلا دوست ندارم مشاور زیاد رفتم ولی هرکدوم نتیجه متفاوت دادن موندم وسط انسانی نمیخوام چون آینده خیلی خوبی برا دخترا نداره همش دعوا سلام فلانی و طلاق دادم فلانی جنایت کرده فلانی زده کشته وای فرار میکنم از دعوا حوصلشو ندارم واقعا نمیدونم پنج سال دیگه کجام رانندگی بلدم شنا بلدم مدرک بافت کم مونده بگیرم خیلی چیزا بلدم زبان انگلیسیم هنوز شروع نکردم ولی این ماه میرم ثبت نام میکنم اوف واقعا خستمه هدفم مشخص نیست اعصابم خرابه از یه طرف حرف مردم مهمه از یه طرف اونایی ک تجربی خوندن فشار روحیشونو میبینم ک اصلا نمیخوابن حتی تابستونم ندارن یکی که تجربه داره کمکممم کنهههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجای اینکه خجالت بکشی پول ببری و هی بگی بشین باهاشون حرف بزن بگو هفتگی یه هزینه مثلا شنبه ها واریز کنن برات توی کارت و لازم نباشه واسه هر چیزی هی هرروز بگی 

و اینکه یه نصیحت از من به تپ اگ مستقل بشی از نظر مالی به مزاق خانوادت خوش میاد و بعد چندسال یه هزاری هم کمکت نمیکنن و اگر بکنندهم با منته چون یادشون میره که باید خرج تورم بدن ، دیدم که میگم

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بجای اینکه خجالت بکشی پول ببری و هی بگی بشین باهاشون حرف بزن بگو هفتگی یه هزینه مثلا شنبه ها واریز ک ...

راست میگین میتونم بهشون بگم خوب میشه

ولی خب یعنی کاملاااا مستقل نشم؟

راست میگین میتونم بهشون بگم خوب میشهولی خب یعنی کاملاااا مستقل نشم؟

دقیقا کامل مستقل نشی ، اگرم شدی بازم هیچوقت موجودی و درامد اصلیتو نگو بازم ازشون پول بخا برای مثال: 

تو از یه هدفون ۲ میلیونی خوشت اومده ، خودت پول داری ها میای ۱ تومن خودت میدی بعد به بابات میگی ۱ تومن بده، بهشون میگی کلا قیمت هدفون ۱ میلیونه و میخریش ، نمیزاری بفهمن که از خودتم دادی 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.