2821
2789
عنوان

کنکوریا♥️

91 بازدید | 6 پست

الهی که فردا بهترین نتیجه رو بگیرین❤️🫂

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله خدا کمکشون کنه❤️

انشاالله♥️

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

واقعا واسمون دعا کنین😪❤

الهی که خدا روز کنکورت برات بهترینا رو بخواد 

واسه منم دعا کن امسال قبول شم

از خدا میخوام با دل خوش از سر جلسه بلندشین 

تا بتونم انرژی مثبت براتون میفرستم

سلام. حال همه ما خوب است. ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب میگویند. با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنار زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمان

از خدا میخوام با دل خوش از سر جلسه بلندشین تا بتونم انرژی مثبت براتون میفرستم

انشاالله ♥️ مرسی قشنگم 

2790
2823
2791
2779
2792