2777
2789
عنوان

تاثیر افسردگی

60 بازدید | 7 پست

من یه دوره افسردگی و وسواس فکری داشتم و الان نسبتا خوبم بعد اونموقع دوستایی داشتم که زیاد حرفای خوبی نمیزدن و متوجه شدم روم تاثیر خوبی ندارن و کلا قطع رابطه کردم ،بعد از اون تو فضای مجازی اینا با افرادی آشنا شدم و دختر و پسر فرقی نمیکنه در حد دوستی ،هم گروهی اینا بودیم خیلی عادی حرف میزدیم بعد دیدم اونام تاثیر منفی دارن ازشون دوری کردم و در آخر یه سال پیش با دوست پسرم که کاملا باهم تو دنیای مجازی فقط حرف میزدیم آشنا شدم و اولش خوب بود ولی کم کم متوجه شدم روحیم خیلی بد شده و همش گریه میکردم انگار عذاب میکشیدم چندبار ترکش کردم و دوباره برگشتم و در آخر متوجه شدم ازم سواستفاده میشه و به طور جدی ترکش کردم خداروشکر 

الان توی یه برنامه درسی پیام یکی از افرادی که چندسال پیش باهاش دعوا کرده بودم رو دیدم و یه جوری حس تنفر بهم دست داد و برنامه رو کلا حذف کردم و یاد حرف دوست پسرم افتادم که میگفت تو مشکلاتت رو حل نمیکنی فقط بلدی فرار کنی ؛ یعنی حق با اونه من باید خودم باشم و دربرابر مشکلاتم بایستم و یا باید ترکشون کنم و خودمو بیشتر از این اذیت نکنم ؟

ترک کردن کار خوبی 

چیزای ازار دهنده رو می‌ندازی دور 

اما نه به این معنی که چون فلانی تو فلان برنامه بود حس خوبی نداشتم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

متوجه نشدم ...شما به جای مشکلاتت بیشتر از دوستای نابابت حرف زدی 

دوستی با جنس مخالف هم درست نیس و معایب بسیاری داره 

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ترک کردن کار خوبی چیزای ازار دهنده رو می‌ندازی دور اما نه به این معنی که چون فلانی تو فلان برنامه بو ...

دختره یه دوره خیلی اذیتم کرد و دعوا کردیم بعد دوباره بخشیدمش و کلا خداحافظی کردبم و تموم شد الان یجوری با اسم واقعیم نمیتونم تو اون برنامه فعالیت کنم کلا انگار وسواس پیدا کردم انگار 

دلم میخواد گذشته رو بندازم دور 😓

متوجه نشدم ...شما به جای مشکلاتت بیشتر از دوستای نابابت حرف زدی دوستی با جنس مخالف هم درست نیس و معا ...

من ۵ ساله تو یه خونه تنها زندگی میکنم و درس میخونم  از سن ۱۷ سالگی حدودا و با کسی زیاد حرف نمیزنم ،دکتر وقتی ۱۹ سالم بود رفتم گفتن باید مستقل باشم یجوری هرکی بود بجای من قطعا دیونه میشد 

من ۵ ساله تو یه خونه تنها زندگی میکنم و درس میخونم از سن ۱۷ سالگی حدودا و با کسی زیاد حرف نمیزنم ،د ...

با خانواده ات در ارتباط نیستی؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

قبلا از تنهایی ناراضی بودم ولی الان عادت کردم الان تو جمع بیشتر بمونم حس بدی میگیرم و بیشتر با خودم وقت میگذرونم مخصوصا الان که چه تو دنیای واقعی و چه مجازی با هیچ کس حرف نمیزنم از وقتی دوست پسرمو ترک کردم دیگه دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم