2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیر چند ساله اونجا هستن 

تا الان که مشکلی براشون پیش نیومده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
کدوم شهر و اینکه راضی هستن؟

سیاتل 

نوادا 

میامی 

بله راضی هستن که دیگه برنگشتن و خودشونم گفتن راضین البته سالهاست اونجان 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سوالای بچگانه نپرسین !

سوال پرسیده میشه که اطلاعات فرد بالا بره مخصوصا اگه درباره مهاجرت یاشه باید با چشم باز مهاجرت کرد و از افرادی که تجربه دارن پرسیده بشه این تاپیک برای کسانی است  که تجربه مهاجرت آمریکا رو دارن اگه این سوال از نظر شما بچگانه است براتون متاسفم و یاد بگیرید که اگه جواب سوالی نمیدونید مجبور نیستید حتما نظر غیر مرتبط بدید

سوال پرسیده میشه که اطلاعات فرد بالا بره مخصوصا اگه درباره مهاجرت یاشه باید با چشم باز مهاجرت کرد و ...

از این جهت گفتم بچگانه که پرسیدی امریکا ایرانیارو اخراج میکنه ؟ خیر همچین چیزی اتفاق نمیفته نه تنها امریکا بلکه هیچ جای دنیا مگر اینکه مشکلی وجود داشته که اونم فرد مورد نظر اخراج میشه ! 

شما به ترکیه و امارات نگاه نکن اقامت نمیده یا ممکنه یهو اقامتو سلب کنه و پولتو نده ! 

ران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

از این جهت گفتم بچگانه که پرسیدی امریکا ایرانیارو اخراج میکنه ؟ خیر همچین چیزی اتفاق نمیفته نه تنها ...

ممنون از نظرتون لطفا جمله هاتونو درست بیان کنید که دیگران دچار اشتباه نشن