2777
2789
عنوان

مامانم

185 بازدید | 9 پست

چرا مامانم با هر کار و چیزی ک نوجوانانه هست مخالفه نمیگم از مامانم بدم میاد یا.... 

فقط نمیدونم دلیل اینجوری بودنش چیه من الان کیف این چیزا و این کارا نبرم کی ببرم میگم مامان مو کوتاه کنم میگه نه میگم پیرسینگ گوش بزنم که همه حداقل دوتا رو زدن منم میخوام دوتا بزنم میگه نه میگم مامان شلوار کارگو بگیرم میگه نه میگم مامان رنگ مو فانتزی بزنم میگه نه ژلیس چی اونم نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون توی این فرهنگ احتمالا بزرگ شده عزیزم شاید هم جامعه ای که توش هستید اینا رو نمی پذیره .  به نظرم از چیزای موقتی شروع کن  که وقتی لازم باشه بتونی پاکش کنی مثلا برای رنگای فانتزی از گچ مو شروع کن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
14

منم دختر هم سن شما داره،میفهمم ،

تا جایی که به ضررش نباشه و مشکلی ایجاد نکنه راه میام اما یک سری نگرانی ها هم هست،بهتره دوستانه و منطقی حرف بزنید و ببینید دلایل هرکدوم چیه،تو فضای دوستانه هم رو درک میکنید وهر کدوم یک سمت کوتاه بیایید تا هر دو طرف راضی باشید،شاید اگر از نگرانی ها بگن راحت تر کنار بیان و شماهم بتونی درک کنی،هم شما حق داری هم والدین

منم دختر هم سن شما داره،میفهمم ،تا جایی که به ضررش نباشه و مشکلی ایجاد نکنه راه میام اما یک سری نگرا ...

با مامانم درمورد اینکه چرا نمیزاره حرف میزنم اما دلیل هایی که میاره قانع کننده نیست منم بیشتر عصبانی میشم