2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

63 بازدید | 8 پست

سلام خانوما

من الان دو ماه هست که پریودام ۳۰روزه شده

این ماه روز دوازده رفتم سونو یدونه فولیکول ۱۵و یدونه فولیکول ۱۲داشتم دکتر گفت خوبه اما شنبه برو سونو ببینیم بیست میشه اگه شد آمپول بزنیم 

امکانش هست شنبه تخمک آزاد بشه و نیازی به آمپول نباشه؟بعد اگه آزاد بشه همون شنبه میشه اقدام کرد ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه مگه نمیگن اول باید تخمک آزاد بشه؟بعد اقدام کرد ؟

عزیزم اسپرم تو بدن خانم تا ۵ روز زنده می مونه، این تخمک هست که خیلی نازک نارنجیه و کمتر از ۲۴ ساعت از بین میره!! من انقد برا این چییزا پرسیدم و سرچ کردم دیگه متخصص شدم، 

از ۵ روز قبل آزاد شدن تخمک میتونی اقدام داشته باشی چون اسپرم تا ۵ روز توی بدن زن زنده میمونه. تخمک ۲۴ ساعت زنده میمونه. پس از پنج روز قبل از آزاد شدن تخمک تا یه روز بعدش فرصت داری اقدام کنی. لازم نیست ححتما اول تخمک آزاد بشه.

مرسی عزیزم لطف کردی پس اقدام میکنم

این که یه روز در میون اقدام کنی خیلی مهمه، چون آقا اگه یه روز در میون اقدام داشته باشه، اسپرماش جون میگیرن و بهتر و بهتر میشن، برای همین کلا تمرکزتو بزار رو این قضیه، سعی کن پهلوتو بپوشونی، پا برهنه تو خونه راه نرو، جای سرد اصلا نشین، چیزای سردی نخور، تا رحمت هم خودشو گرم نگه داره و آماده کنه، اگه این ماه هم اوکی نشد، دو سین بخور از ماه دیگه، کلی کیفیت فولیکولاتو خوب می کنه و بهت کمک می کنه، ایشالا به حق امام حسین دامن همه منتظرا تو این شبای عزیز سبز بشه