2777
2789
عنوان

دوره قبل پریود

96 بازدید | 17 پست

بچه ها ما تو دوره pms یا قبل پریود،واقعا زشت میشیم یا بخاطر هورمون فکر میکنیم زشت شدیم؟

من الان پریود شدم و پوستم صاف و یکدست شده خوشگل شدم،روزای قبل خیلی زشت بودم 😐🔪

بخاطر هورمونه اینجوری میشیم منم خیلی زشت میشم پوستم کدر میشه

من هیولا میشم ولی الان با اینکه دیشب با نصف خاورمیانه دعوا کردم و تا امروز ظهر داشتم گریه میکردم و از گریه چشام پف کرده پریود ک شدم خوشگل شدم😐

الانم نمیدونم احساس خوشگلی دارم یا واقعا خوشگل شدم😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شانس آوردی فقط احساس میکنی قیافت تغییر کرده ، من که زمین و آسمون برام زیر و رو میشه.

منم همونجوری میشم،الان فقط ب مبحث قیافه اشاره کردم😁با کل کره زمین دعوام میشه بدم دعوام میشه🔪🥰

من هیولا میشم ولی الان با اینکه دیشب با نصف خاورمیانه دعوا کردم و تا امروز ظهر داشتم گریه میکردم و ا ...

واقعا خوشگل میشی 

من‌یبار تو دوره قبل پریودی بودم یه دوست مجازی داشتم باهاش رفتم کال از قضیه پریودیم خبر نداشت گفت چ پوستت کدر شده انگار چند روز بعدش ک‌پریود شدم میگفت چه قشنگ شدی امروز چیکار کردی پوستتو

شانس آوردی فقط احساس میکنی قیافت تغییر کرده ، من که زمین و آسمون برام زیر و رو میشه.

ولی ی نکته ای کشف کردم،ماه پیش من تقریبا هرروز زعفرون میخوردم،یا تو غذا یا چای یا آب، تغذیه م خوب بود ، مکمل میخوردم ، هرروز بیرون میرفتم ،مدیتیشن و درس و...و ماه پیش تو pms فقط نصف روز یکم عصبی شدم، برا خودمم کاملا مشهود بود ولی اینماه حوصله و پول نداشتم رعایت کنم دوباره سگ شدم🤣

اگ اینارو رعایت کنی معجزشو میبینی 

منم همونجوری میشم،الان فقط ب مبحث قیافه اشاره کردم😁با کل کره زمین دعوام میشه بدم دعوام میشه🔪🥰

آره ، بدبختی اینه اسمش رو گذاشتند سندروم پیش از قاعدگی ولی پیش و پس نداره ، تقریبا کل ماه درگیرم. 

ولی ۱۱ روز مونده با شروع پریود ، فقط دنبال یکی میگردم که یه حرفی بزنه ، دعوا راه بندازم. 

نمیدونم قدیمی ها با چی این مشکل رو حل میکردن.

البته الان مدتیه خیلی بهترم. حرز امام جواد علیه السلام  استفاده میکنم. 

واقعا خوشگل میشی من‌یبار تو دوره قبل پریودی بودم یه دوست مجازی داشتم باهاش رفتم کال از قضیه پریودیم ...

اره منم پوستم کدر میشه،جوشای چرکی زیاد میزنم و شبیه جادوگر تو سفید برفی میشم درکل💅🤣

ولی همووون روز ک لامصب شروع میشه هم آرامش دارم هم جوشام میره هم پوستم روشن میشه

آره ، بدبختی اینه اسمش رو گذاشتند سندروم پیش از قاعدگی ولی پیش و پس نداره ، تقریبا کل ماه درگیرم. ول ...

فقط دوروز از ماه حالمون خوبه🔪🥰🤣🤣

چ پیشنهادخوبی منم استفاده میکنم مرسییی

ولی ی نکته ای کشف کردم،ماه پیش من تقریبا هرروز زعفرون میخوردم،یا تو غذا یا چای یا آب، تغذیه م خوب بو ...

من سودایی مزاج هستم ، زعفرون گرمه ، شاید بخاطر همین مؤثره. 

روغن گل مغربی هم میگن خوبه ولی امتحان نکردم. میگن داروخانه قرصش رو هم داره.  

اره منم پوستم کدر میشه،جوشای چرکی زیاد میزنم و شبیه جادوگر تو سفید برفی میشم درکل💅🤣ولی همووون روز ...

طببعیه همه اینطوری میشن من میل جنسیمم زیاد میشه ولی بعدش سرد میشم