2821
2789
عنوان

سوال💚

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 53 پست
ولی ای کاش ادمایی که به صلاحمون نیستن تو زندگیمون نیستن جلوی راهمون سبز نمیشدن:)

اره واقعا ، اما خب میشه به وجهه مثبتشم نگاه کرد

اونم اینک برامون درس و تجربه میشه ، برای رشد و کمک به شخصیتمون اماده شدن برای رویارویی با مشکلات بزرگتر 

همیشه بدی ها کنار خوبی ها میاد

و خوبی ها کنار بدی ها 

دنیا اینجوری میچرخه 

درکنار درد شکست و عذابی ک از عشق و مسائل دیگه میگیریم

یه درس بزرگ و نتیجه مثبت هم میگیریم 

و همینه که باعث میشه قابل تحمل تر بشه 

سعی کن در کنار وجه منفیش به وجه مثبتشم نگاه کنی واقعا هیچی هیچی بی دلیل نیست خدایی که اغوشتو بازکرد برات قطعا حکمتی تو کارش هست بهش اعتماد کن و همه چیزو بسپار به خودش💚🌱

شاید به این خواسته نرسی

ولی بهترشو بزودی بهت میده شک نکن

من تابه الان با این جملات و تغییر دیدم دووم اوردم 

وگرنه خیلی زیاد بیشتر از سنم درد کشیدم:) 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

اره واقعا ، اما خب میشه به وجهه مثبتشم نگاه کرداونم اینک برامون درس و تجربه میشه ، برای رشد و کمک به ...

همه ی اینا درسته

منم مثل خودت

اما جدی جدی حس میکنم خدا باهام قهره...

نمیشنوه منو

باورت میشه اون سوره هایی که برای افزایش محبته برای من نتیجه عکس میده

فمینیست♀️عاشق نجوم و آسمون و ماه و ستاره ها ✨INFP🧚♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه ی اینا درستهمنم مثل خودتاما جدی جدی حس میکنم خدا باهام قهره...نمیشنوه منوباورت میشه اون سوره های ...

منم مثل توهم دقیقا

انگارنمیشنوه

اما خب 

حواسش بهمون هس

مرتب نشونه میده ک بازبلندشیم

امیدوارم مشکلت حل شه💚نیاز به دردودل داشتی من هستم

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

منم مثل توهم دقیقاانگارنمیشنوهاما خب حواسش بهمون هسمرتب نشونه میده ک بازبلندشیمامیدوارم مشکلت حل شه� ...

مرسی که گوش دادی بهم زیبا  

امیدوارم زود حالت بهتر شه توهم

فمینیست♀️عاشق نجوم و آسمون و ماه و ستاره ها ✨INFP🧚♀️

مرسی که گوش دادی بهم زیبا امیدوارم زود حالت بهتر شه توهم

قربونت گلم کمترین کار بود

سلامت باشی مرسی گل مهربون💚😍

سلام میشه هر وقت بودین جواب منم بدین؟

میخوام بدونم برمیگرده؟با همون عشقی که بهم داشت؟خیلی طول میکشه؟

انتظار چن ماهه ای دارم میکشم که از زندگی ساقطم میکنه🙂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

سلام میشه هر وقت بودین جواب منم بدین؟میخوام بدونم برمیگرده؟با همون عشقی که بهم داشت؟خیلی طول میکشه؟ا ...

سلام گلم 

اون تاپیک جواب دادم

2790
2823
2791
2779
2792