2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

94 بازدید | 7 پست

من الان نامزد کردم و را نامزدم فامیلم. تمام پروسه نامزدی و عروسی جاریمو یادمه و برای اون هرکاری کردن برای من نکردن. الانم جاریم حاملس اینا هررروز خونشن و کاراشو میکنن. منی که تازه عروسم هیچ موقع تحویلم نمیگیرن زنگ نمیزنن تازه همشم بهم تیکه میندازن. دلم میخواد جدا شم اما نامزدمو دوس دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ار۶

اول این که ببین کی ازدواج کرده اون؟ شاید یه تایمی بگذره تو هم جایگاهتو پیدا کنی، بعدم وقتی خانواده پسر حساب ببرن از یکی بهش احترام میزارن، فکر نکن هی محبت کنی بهتر میشن باهات، فقط باید سیاست داشته باشی!! این که پدر مادرت هم تو فامیل باهات همیشه چجوری برخورد کردن خیلی تاثیر داره

شاید چون منم مثل جاریم کارمند نیستم. شاید چون انتخاب نامزدمم. نمیدونم اما رفتارشون با من خیلی متفاوت ...

اول تا میتونی سعی کن خودت و تو دل شون جا کنی . اگه جواب نداد خیلی مهمه ببینی نامزدت متوجه رفتارهای بد خونواده ش میشه یا کارهاشون و توجیه میکنه . اگه دیدی توجیه میکنه نامزدی و طولانی کن. سریع عقد نکن. چون بعد ممکنه کار بده دستت. مواظب باش تحت تاثیرشون نباشه