2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

92 بازدید | 7 پست

من الان نامزد کردم و را نامزدم فامیلم. تمام پروسه نامزدی و عروسی جاریمو یادمه و برای اون هرکاری کردن برای من نکردن. الانم جاریم حاملس اینا هررروز خونشن و کاراشو میکنن. منی که تازه عروسم هیچ موقع تحویلم نمیگیرن زنگ نمیزنن تازه همشم بهم تیکه میندازن. دلم میخواد جدا شم اما نامزدمو دوس دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ار۶

اول این که ببین کی ازدواج کرده اون؟ شاید یه تایمی بگذره تو هم جایگاهتو پیدا کنی، بعدم وقتی خانواده پسر حساب ببرن از یکی بهش احترام میزارن، فکر نکن هی محبت کنی بهتر میشن باهات، فقط باید سیاست داشته باشی!! این که پدر مادرت هم تو فامیل باهات همیشه چجوری برخورد کردن خیلی تاثیر داره

شاید چون منم مثل جاریم کارمند نیستم. شاید چون انتخاب نامزدمم. نمیدونم اما رفتارشون با من خیلی متفاوت ...

اول تا میتونی سعی کن خودت و تو دل شون جا کنی . اگه جواب نداد خیلی مهمه ببینی نامزدت متوجه رفتارهای بد خونواده ش میشه یا کارهاشون و توجیه میکنه . اگه دیدی توجیه میکنه نامزدی و طولانی کن. سریع عقد نکن. چون بعد ممکنه کار بده دستت. مواظب باش تحت تاثیرشون نباشه