2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 75 پست
من تک فرزندمن اصلا خوب نیس اره از نظر رفاه خوبه بنظرم تا دو تا بچه خوبه ولی من هیچ وقت نتونستم با یک ...

عزیزم اول اینکه چه تضمینی هست که خواهر و برادر خوب باشن چه بسا خواهر و برادرهایی دیدم به خون هم تشنه ن آدم تک باشه بهتره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تک فرزندمن اصلا خوب نیس اره از نظر رفاه خوبه بنظرم تا دو تا بچه خوبه ولی من هیچ وقت نتونستم با یک ...

بعدشم خواهر و برادر هم داشته باشی هر کی پی زندگی خودشه شبانه روز که پیش هم نیستین میگی میام خونه دلم میگیره 

دیروز دوستم رو دیدم می‌گفت شوهرم تک پسره بچه هام عمه و عمو ندارن پدرشوهر مادرشوهر پیر و زمین گیرم اف ...

اول اینکه شوهرش خواهر داره تک فرزند نیست دوما مگه فقط وظیفه ی پسر هست نگه داری پدرو مادر ؟مگه دختر بچه ی اونا نیست وقتی دختر هم سهم ارث داره پس وظیفه ی نگه داری هم داره قرار نیست که تمام زحمت بر عهده ی پسر باشه دختر فقطمال ببره

تک و تنهابودن سخته

من دوتا خواهر دارم همش میگم بیاین پیشم

دختر خیلی خیلی مستقلی بودم

ولی الان‌روحیه ام کاملا عوض شده

الان‌دوست دارم خواهرم بیاد پیشم

خداروشکر میکنم خواهردارم

مادرم۴تا خواهر برادر داره خونه همدیگر بلد نیستن  خانواده پدریم۷خواهر برادرت  همش دنبال خراب کردن همدیگه اند یا سو استفاده خانواده شوهرم ۶تا خواهر بزرگه همه رو به جون هم می اندازه مادر شوهرم شدیداً فرق می زاره میگه همه برام یکی هستن خودم خواهر برادر دارم همش دارن باهم دعوا می کنند  با این شرایط تصمیم گرفتم تک فرزندی بهتره

به اینا نیست که .خودتون رو گوووول نزنید . عادت دارید به گول زدن خانواده شوهر من پر جمعیتن . تموم کار ...

خدا به جاریت اونقدر خیر برسونه که جواب خوبی هاشو ببینه چه پدرمادر خوبی داشته همچین بچه ای تربیت کردن 

خدا به جاریت اونقدر خیر برسونه که جواب خوبی هاشو ببینه چه پدرمادر خوبی داشته همچین بچه ای تربیت کردن

البته به جاریم هم خیلی میرسن . یعنی شوهرم هم کلی کمک کرد خونه درست کردن براشون .  ولی مادرشوهرم و خونه زندگی و بشور بساب رو انجام میده .  بااینکه به خیلی عروسا همه چی میدن و کلی میرسن  اما دست به سیاه سفید نمیزنن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .