2777
2789
عنوان

تک فرزندی

1693 بازدید | 75 پست

دوستان کدون هاتون تگ فرزند بودید؟تجربه در این زمینه دارید تو اطرافیانتون؟

شرایط الان در نظر بگیرید با این گرونی ها و تورم آینده مبهم...بعضی موقع ها منطقی که فکر میکنم میگم حق دارند زوج های که اصلا بچه نمیارن یا حداقل تک فرزند دارند...

چند تا از دوستام تک فرزند بودم ازشون که سوال کردم بعضی هاشون راضی بودند و شخصیت اجتماعی دارند(برخلاف تصورم که فکر میکنم عموما باید منزوی باشند)

این راسته که میگن هر چه تعداد فرزند ها بیشتر به طبع مشکلاتشون هم بیشتره؟عموما خانواده های تعداد فرزند کمتری دارند شاد ترند؟

بچه ها کاملا نظراتون منطقی بگید ..بعد احساسی رو نظر نگیرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تک فرزندم

ن اصلا خوب نیس اره از نظر رفاه خوبه بنظرم تا دو تا بچه خوبه ولی من هیچ وقت نتونستم با یکی درد و دل کنم

دوست زیاد دارم ولی خب خواهر برادر یه چیز دیگس

پیش اونا ک هسم خیلی خوشحالم ولی وقتی میام خونه دلم میگیره اصن

من خودم نظرم تک فرزندیههمسرم دوفرزندیببینم کددم پیروز میشیم🤣ولی با توجه به اوضآع اقتصادی و تورم و ک ...

مثل من ...واقعا دوست دارم تصمیم درست با توجه به شرایط بگیرم

من هم خواهر دارم هم برادر هر وقت یکیشون نباشه اون یکی هست و خیلی خوبه 

تازه دوست داشتم بیشتر خواهر داشته باشم

داداشم نداشته باشی کیو بفرستی سوپری واسه تو و اجیت چیپس بگیره 😁

❤️‍🩹

ما زیاد داریم اطرافمون

شوهرخواهرم تک فرزند بوده و همیشه میگه من از پدر و مادرم متشکرم که بچه دیگه ای نیاوردن

از طرفی دختر خواهر بزرگمم تک فرزنده. الان که ۲۵ سالشه از بابت تک بودنش خودش خوشحاله، ولی خواهرم همیشه میگه دختر پرتوقعی بار اومده و چون همیشه همه امکانات و توجهات برای خودش بوده، کمی حسوده. از طرفی هر چیزی که بخواد فراهم نشه فوری میگه واسه کی میخواین نگه دارید؟ مگه غیر من کسی رو دارید؟ یه سری اخلاقای این مدلی داره که کنار اومدن باهاش سخته. گرچه خواهرم پشیمون نیست، چون همین یدونه کلا روح و روانشو نابود کرد!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من تک فرزندمن اصلا خوب نیس اره از نظر رفاه خوبه بنظرم تا دو تا بچه خوبه ولی من هیچ وقت نتونستم با یک ...

با پدر و مادرت خیلی وقت میگذرونی؟یعنی اونا همراهتن؟بازم کنارشون احساس تنهایی میکنی؟

دیروز دوستم رو دیدم می‌گفت شوهرم تک پسره بچه هام عمه و عمو ندارن پدرشوهر مادرشوهر پیر و زمین گیرم افتادن گردن من چهل سالمه هیچ مسافرتی با شوهرم و بچه هام نمی‌بینم همیشه همراه ما هستن 

یا خواهر شوهرم تک دختره تو مشکلات مادرشوعرم کمرش می‌شکنه اونقدر تنهایی کار می‌کنه اونام مهمون پرستن حتما باید به مهمون غذا بدن 

خودم عاشق بچه ام ولی ظرایطشو ندارم دخترم تنها مونده خیلی دلم براش میسوزه واسه آینده اش 

من هم خواهر دارم هم برادر هر وقت یکیشون نباشه اون یکی هست و خیلی خوبه تازه دوست داشتم بیشتر خواهر دا ...

الان که به لطف اسنپ مارکت دیگه نیازی به داداش نیست😄😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "