2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 75 پست

بچه هایی زیادی از اطرافیانم هستند که تک فرزند هستند و متاسفانه تنهایی و عدم رضایت از این موضوع وجه مشترک همه ی اون هاست...

انتخاب با خودتونه 

ولی من به شخصه ترجیحم بر بی فرزندی هست تا تک فرزندی! 

یعنی اگر انشالله روزی بچه دار بشم؛ حتما به امید خدا براش خواهر و یا برادر به دنیا میارم تا تنها نمونه. 

چون تصور روزی که من و پدرش نباشیم و فرزندم حتی خواهر و برادری هم نداشته باشه تا دلش گرم باشه برام وحشتناکه. 

خلاصه که به نظرم تنهایی برای انسان دلنشین نیست. 

و احتمالا هیچ دوست و فامیلی نمی‌تونه جایگزین خانواده باشه.❤️

من خانواده پر جمعیتی داشتم و از این بابت خیلی خوشحالم حس خوبیه مخصوصا وقتی خواهر زیاد داشته باشی الب ...

من گاها دیدم خانواده پر جمعیتی که سر ارث و ...چنان همدیگه رو به باد دادند که دیگه ادم هوس داشتند خواهر و برادر نکنه...خدا رو شکر که خواهرهای دلسوزی دارید بمونید کنارهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا تنها مسئله ای که نگرانم میکنه همینه

من نظرم اینه هرخانواده ای بهتره حداقل دوتابچه داشته باشه

وازهمون دوران بارداری هم تلاش کنه واسه آیندشون 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بچه هایی زیادی از اطرافیانم هستند که تک فرزند هستند و متاسفانه تنهایی و عدم رضایت از این موضوع وجه م ...

تنها نگرانی من هم همین موضوعی که اگر خدای نکرده پدر و مادر نباشند بچه خیلی اسیب میبینه

من تک فرزندم پدر و مادر وضع تقریبا معمولی دارن ولی اگه یه بچه دیگه هم داشتن شاید خیلی از نیازهای من اونطور که بایدد برطرف نمیشد 

اینکه بچه چطور بار بیاد به تربیت پدر و مادر بستگی داره من بااین که بعد ده سال به دنیا اومدم اصلا اون طور نبودن که بهم سختگیرری نکن مخصوصا پدرم تو همه چیز اجازه نمیداد فقط اون طور که خودم میخوام باشه 

مثلا من از ده سالگی کارای خونرو انجام میدادم

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
میشه بگی مادرت چجوری برخورد می‌کنه که دوسش داری؟؟ مثال بزن من خودم همه حرفامو از مادرم قایم میکردم و ...

بهم اطمینان داره . میدونه اهل کار اشتباه نیستم . اگه ی درصد اشتباهیم بکنم دعوا و داد و بیداد نمیکنه  منطقی در موردش حرف میزنه . محدود نمیکنه . هوامو همیشه داره . خیلی راحته باهام. بیرون و گشت و گذار زیاد میریم . و مهم تر از همه پایه ی سری از دیونه بازیام هست 😂

بالاخره پدر و مادر سالمند میشن مسئولیت روی دوش یک نفر می افته البته هستند کسایی که با چندتا بچه تنها ...

من کلا نظرم اینه ..که به تنهابا خاطر اینکه دوران سالمندی رو بهتر بگذرونید بچه نیارید.....فقط فقط پول و پس انداز که ادن دوران بهتر با ارامش میگذره

بهم اطمینان داره . میدونه اهل کار اشتباه نیستم . اگه ی درصد اشتباهیم بکنم دعوا و داد و بیداد نمیکنه ...

امیدوارم در آینده با دخترم ارتباطم همینطوری باشه...خدا نگه دارش باشه و برات حفظ کنه

تنها نگرانی من هم همین موضوعی که اگر خدای نکرده پدر و مادر نباشند بچه خیلی اسیب میبینه

عمه ی من متاسفانه مدتی هست که به رحمت خدا رفتند. 

همسرشون هم سال ها قبل فوت کردند. 

خانواده ثروتمند و مرفهی هم بودند. 

تنها یک دختر دارند که مجرد هم هست. 

و حالا دخترشون هیچ کس رو نداره. 

ثروت و رفاه قابل توجهی براش به ارث رسیده ولی هرگز نمی‌تونه جایگزین خوبی برای تنهاییش باشه. 

من گاها دیدم خانواده پر جمعیتی که سر ارث و ...چنان همدیگه رو به باد دادند که دیگه ادم هوس داشتند خوا ...

ممنون عزیزم ،اره منم زیاد دیدم چشم دیدن همو ندارن 

من خودم ترجیح دادم فقط دو تا بچه داشته باشم