2777
2789
عنوان

یادش بخیر😭😂

79 بازدید | 3 پست

سال ۹۹ من تازه اینستا نصب کرده بودم و جو گیر شده بودم و پیج زده بودم و فقط خانواده بودن 

بعد اون موقع مد بود بلاگرا جایزه میدادن منم رفتم لوازم تحریر یه مشت پاک کن و اکلیل و خرت و پرت خریدم که مثلا جایزه بدم سال ۹۹ همه اونا شد ۳۰۰ هزار تومن💀

به بابام گفتم کارت بده شد ۳۰۰ تومن یه جوری نگام کرد و کارت داد بهم که از ترسم تا ۲ روز باهاش میترسیدم حرف بزنم و چیزی ازش بخوام😭😂😂

یاد یکی از دوستام افتادم اون موقع محصل بودیم اومد گفت فالورام‌ شدن ۱kهمه تو کف بودیم گوشی رو نشون داد دیدیم ۱kفالو کرده 😐

تازه خوشحال استوری کرده بود۱kشدنم مبارک😅

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
یاد یکی از دوستام افتادم اون موقع محصل بودیم اومد گفت فالورام‌ شدن ۱kهمه تو کف بودیم گوشی رو نشون دا ...

مثل الان من 😂😂😂😂😂

میرم ۵۰ نفر فالو میکنم و اونا هم که فالو کردن من میرم انفالو شون میکنم😂😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثل الان من 😂😂😂😂😂میرم ۵۰ نفر فالو میکنم و اونا هم که فالو کردن من میرم انفالو شون میکنم😂😂😂😂 ...

😄😄😄😄هلاک سیاستتم

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰