2777
2789
عنوان

کنکور

127 بازدید | 13 پست

بنظرتون تغییرات کنکور برای سال بعد لغو میشه؟!

من خواهرم امسال سال اخر رشته انسانیه کنکور اردیبهشتشو خراب کرد برا کنکور فردام هرکار کردیم نخوند همش فیلم دید همه درساشو در حد10،15درصد زد برا اردیبهشت امتحاناتشم هنوز جوابشون نیومده ولی میگه گند زدم

حالا خودش میگه میخام امسال اگه تغییرات کنکور لغو شد بشینم پشت کنکور، اما من بهش میگم نمیخاد تو اگه دلت با درس بود امسال تلاش میکردی،اگه بشینی درس نمیخونی حداقل برو سمت یه حرفه و مهارتی که سال دیگه پول در بیاری

نظر شما چیه؟!

کاربری دونفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همون بهتر یه چیزی یاد بگیره

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
من دارم واسه سال بعد میخونم ولی چون تو فضای مجازی نیستم چیزی نشنیدمچی گفتن؟

انگار گفتن با اومدن آقای پزشکیان تغییراتی که دولت قبلی اعمال کرد قراره برداشته شه و عمومیا به کنکور برگردن و تاثیر معدل مثبت شه (یعنی به ثورته قطعی،50%،60%تاثیر نمیزاره ولی اگه معدلت بالا شد کمکت میکنه دانشگاه بهتری بیاری)

ولی تو خودتو در گیر این حواشی نکن درستو بخون بالاخره یکاری میکنن

کاربری دونفر
احتمال برداشتن تاثیر معدل هست. حدودی می‌دونم و خب دقیق هم تصمیم نگرفتن. تا سال بعد ممکنه خر روز یه چ ...

ینی دروس عمومی برگرده؟ 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
انگار گفتن با اومدن آقای پزشکیان تغییراتی که دولت قبلی اعمال کرد قراره برداشته شه و عمومیا به کنکور ...

اع چقد خوب میشه اگر اینجوری بشه 

تاثیر معدل خیلی سنگینه 

مرسی عزیزم بابت پاسخگوییت 🌻✨

فکر نکنم لغو بشه

ببین صد در صد برداشته میشه ولی الان دوحالت داره یا الان برش میدارن برای سال بعد یا می ایستن این دهم یازدهمام که الان نهایی دادن کنکور بدن از سال 406بردارن

کاربری دونفر
اع چقد خوب میشه اگر اینجوری بشه تاثیر معدل خیلی سنگینه مرسی عزیزم بابت پاسخگوییت 🌻✨

چرا تو پیامم صورت و با ث نوشتم😑🤦🏻‍♀️😂

آره اصلا خراب کردن قبلا دخترا بعد دبیرستان شوهر هم میخاستن کنن دلشون خوش بود معدل دیپلمشون19،20 الان معدلاشون11،12شده نه دیگه دیپلمشون دلخوشی داره نه باهاش دانشگاه میارن😂🤦🏻‍♀️

کاربری دونفر
چرا تو پیامم صورت و با ث نوشتم😑🤦🏻‍♀️😂آره اصلا خراب کردن قبلا دخترا بعد دبیرستان شوهر هم میخاستن ...

اشکال نداره 😂😘

آره من برای خوندن کنکور زیاد استرس ندارم ولی واسه معدل خیلی میترسم