2789
عنوان

بارداری

153 بازدید | 10 پست

بچها بیاین بگین چیکار کنم 

هفته ۳۷ بارداری ام 

از صب درد بارداری گرفتم و تکونای بچه دردناک شده برام

زیرشکمم و استخوان واژنم از تو درد میکنه پا درد دارم

ترشح بیشتر شده 

اینا طبیعیه یا درده؟؟

حتما مراجعه کن به زایشگاه نیاز به معاینه دارید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای جدی؟

بله ولی چون انقباض شگمی منظم نداری احتمالا دردخای کاذب هست اما جهت اطمینان و گرفتن نوار قلب حتما مراجعه کن

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
وای جدی؟

نه عزیزم 

روزای آخر درد عادیه 

دیدی اگه منظم شد برو 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

اخه هی معاینه میکنن اگه وقتتم نباشه اذیت میکنن

نه خب یه سری موارد هست بدون معاینه نمیشه نیازهست

برو پیش دکترت یه چیز طبیعی نیست

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

درد زایمان شل کن سفت کنه .. یعنی هی درد داری بعد قطع میشه ارومی دوباره درد دوباره ارومی .. اگر اینجوری نیست دردت نرو 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

عزیزم حتما برویه وقت برای بچت خطرناک میشه من روز قبل زایمانم رفتن نوارقلب بچه رو بگیرم هرچی گرفتن درست نبود آخرم گف ببر به دکترت نشون بده یه نکرد بگه خطرناکه بچت تو خطره حتما برو دکتر منم فقط برا دکترم فرستادم ازهمه جا بی خبر یهو نامه بستری دیدم دکتر فرستاده صبح رفتم اتاق عمل وقتی زایمان کردم ت شد دکتر گف نیم ساعت دیر تر عمل میشدی بچه خفه شده بود تو کیسه آبت اصلا هیچی نیست بچه تو خشکی کامل بوده گف میدونستم شب بهت میگفتم زایمان کنی میگم این هفته های اخرخیلی باید مواظب باشی

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

عزیزم دردهایی که گفتی کاملا طبیعی هستن منم داشتم همه دارن ، ماه آخر ماه درد هست ، فقط اگه درد پریود داشته باشی که منظم بگیره و ول کنه اون خطرناکه ، من حتی درد پریود هم داشتم رفتم ازم نوار گرفتن انقباض نداشتم ، گفتن باید حتما اینحوری باشه که مثلاً بگیره ول کنه ، دوباره بگیره ول کنه ، بعد هی فاصله بینشون کم بشه تا بشه پنج دقیقه یکبار ، اونموقع سریعا باید بری برای زایمان ، ولی تو که درد پریود نداری  

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞