2777
2789
عنوان

آمپول hcg

290 بازدید | 15 پست

خانما سلام. من روز چهارشنبه رفتم سونو و سه تا فولیکول بالغ داشتم دکترم برام دو تا آمپول hcg نوشت و یکیش رو همون چهارشنبه ساعت ده شب زدم و گفت اون یکیشم فردا شب همین ساعت بزن و بعد از سه چهار ساعت برو اقدام.دیروز کیت تخمک گذاری زدم کمرنگ بود،امروزم کمرنگ بود.حالا میخوام بدونم امکان داره طبق کیت تخمک آزاد نکرده باشم یا حتما با اون آمپولا آزاد شده تا الان؟به نظرتون کیت و آمپول با هم جور در میان یا جواب کیت اشتباه میشه وقتی آمپول رو میزنی.کسی تجربشو داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی جواب دادی.خوب تخمکت آزاد شد؟میخوام بدونم با این آمپولا حتما آزاد میشه؟

بله عزیزم نگران نباش تازه میتونی بعد امپول اول اقدام کنی ... 

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
بله عزیزم نگران نباش تازه میتونی بعد امپول اول اقدام کنی ... 

آخه من واسه پسر تعیین جنسیت کردم،دکترم گفت بعد از آمپول دوم اقدام کنم.یعنی بعد از آمپول اول و فقط با یه آمپول هم امکان داره تخمک آزاد بشه یا حتما باید دوتاش رو زد؟

بنظرم طبق حرف دکتر انجام بده چوم اون تو سونو چیزهایی میبینه ومیدونه ما نمیدونیم دکتر سایز و جای فولیکول رو میدونه پس هرچی دکتر گفته انجام بده و توکلت به خدا باشه این چیزا فقط برای دلخوشیمونه وگرنه همه چیز خواست خداست بخدا توکل کن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

منم دقیقا این امپولو داشتم باید روز 12سیکل میزدم مسافرت بودم 13 زدم ، ولی روز 12 سیکل خیلی علایم ازادسازی تخمک داشتم ،میترسم دیر زده باشم ، ممکنه این امپول بازم دوباره خودش تخمکارو تحریک کنه و ازادکنه ؟

منم دقیقا این امپولو داشتم باید روز 12سیکل میزدم مسافرت بودم 13 زدم ، ولی روز 12 سیکل خیلی علایم ازا ...

والا نمیدونم ولی زیاد فرقی نداره یه روز،البته بستگی به سایز فولیکول داره.من سه تا فولی 19.20.23 داشتم

آخه من واسه پسر تعیین جنسیت کردم،دکترم گفت بعد از آمپول دوم اقدام کنم.یعنی بعد از آمپول اول و فقط با ...

به حرف دکترت گوش بده من ترسیدم نشم بعد امپول اول اقدام کردم دختر شد😊😊

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 

معمولا دوتا امپول باید باهم تزریق شه ... بعدش اگه تخمک آزاد کنی خودت متوجه میشی ... ترشح زیاد داری، معمولا 24 ساعت بعدش آزاد میشه . بنظرم از کیت هیچوقت استفاده نکن استرس میاره این وسایل 

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  
معمولا دوتا امپول باید باهم تزریق شه ... بعدش اگه تخمک آزاد کنی خودت متوجه میشی ... ترشح زیاد داری، ...

دکتر من گفت واسه تعیین جنسیت باید زمان تخمک گذاری رو کنترل کنیم.گفت الان یکشو بزن،فرا شب حتما باید سه چهار ساعت از آمپول دومت گذشته باشه بعد اقدام کن