saeede_sadat مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 443 عنوان قطب شمال 264 بازدید | 11 پست قسمت اخرشو حدس بزنین 1403/04/20 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7112 نمیدونم ولی کاش باصحرا بمونه😂 یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
نمیدونم_چی_بزارم_2 عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 6248 کارگردان میاد جلو دوربین ما رو میکشه اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
fatijoonamm عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7201 اون پسره میخواد بیاید ارشام بکشه صحرا جلوشو میگیره خودش میمیره پسره پیفته زندان ارشامم با ارعوان ازدواج میکنه البته حدسیاته مادرمهولی خودمم فک میکنم آخرش یکیشون میمیره کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆
fatijoonamm عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 7201 انقدر زود به اخر رسید نبابا تازه هرشام با پسره طرح دوستی ریخته کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆
ماریجوااناا عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 463 نبابا تازه هرشام با پسره طرح دوستی ریخته اخر این ماه تمومه فکر کنم
هیونمز عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 46 نبابا تازه هرشام با پسره طرح دوستی ریخته این دوشنبه قسمت آخرش میاد میشه ی صلوات برای بهبودی زودتر مادربزرگم بفرستی؟ فرستادی بگو منم برات دعا کنم.اونموقع که اینو نوشتم امید داشتم پیشم بمونه ولی پر کشید رفت... حالا میشه ی صلوات برای شادی روحش بفرستی؟
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7112 انقدر زود به اخر رسید قسمت اخرش دوشنبه میاد یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
00eshgh00 عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 28018 نبابا تازه هرشام با پسره طرح دوستی ریخته دیگه این قسمت 11 که اومد طرح دوستی از هم پاشید احتمالا آخراشه خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم