2777
2789

من یه سری وسایل شخصی  و طلا دارم خونه مادربزرگ پدریم هستن خودم اونجا زندگی میکردم ولی الان چند وقته یه دعوای خانوادگی بد بینمون اتفاق افتاده و دیگه اونجا زندگی نمیکنم .(پدرم فوت شده) . الان اونا به شدت از من و مامانمو خانواده مادریم متنفرن و حتی نمیتونن ببینن مارو الان من وسایلمو میخوام نمیدونم چجوری بیارمشون . بنظرتون از لحاظ قانونی اقدام کنم؟

عزیزم اگه در این حد هست که بری و بیرونتون کنن 

بله از طریق قانون رسیدگی کن

از طریق قانون اقدام کنی بهت برگه میدن باید تمامی وسیله هاتو تک به تک به تعداد و ... کامل بنویسی

و باید شاهد هم باشه که بگه بله اون وسایلا به شما تعلق داره

و اینکه یه سرباز به همراه شما میفرست و بر اساس همون لیست باید وسایلتون رو بردارین

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
عزیزم اگه در این حد هست که بری و بیرونتون کنن بله از طریق قانون رسیدگی کناز طریق قانون اقدام کنی بهت ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت مرسی . فکر کن اونجا زندگی میکردم کل وسایلم اونجان😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه در این حد هست که بری و بیرونتون کنن بله از طریق قانون رسیدگی کناز طریق قانون اقدام کنی بهت ...

بعد من مشکلم اینه به هیچ عنوان نمیتونم خودم وارد اون خونه بشم مثلا میگم اگه قانونی اقدام کنم میشه یه نفر به نمایندگی از من بره؟

بعد من مشکلم اینه به هیچ عنوان نمیتونم خودم وارد اون خونه بشم مثلا میگم اگه قانونی اقدام کنم میشه یه ...

این رو نمیدونم ولی تا جایی که میدونم باید خودتون باشین همراه با یکی اژ افراد نیروی انتظامی

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا