2777
2789
عنوان

شایددید من منفیه

111 بازدید | 9 پست

دو سه روز پیش شوهرم دستمزدشو گرفت اومد خونه ،بهم چک داد گفت اینماه نقد میشه مال خودت ،چی بخرم باهاش؟ازلحاظ مالی رسیدگی خیلی میکنه واسم،میگم شاید دوستم داره شاید من ناشکرم،البته من ده سال به خاطرش صبرکردم تا برگرده به زندگی با اینکه خانوادم منو طردم کردن که چراطلاق نمیگیری ازش ،چرامهرتو نمیگیری ،شاید بعد یه اشتباه قدرمنو بیشترمیدونه،اوایل عشقمون یه طرفه از سمت من بود ولی الان تازه قدرمو فهمیده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من با این اتفاقای زندگیتون برای خودتون پس انداز کنید

دقیقا من همیشع توزندگی تکیم به شوهرم بود ولی الان میفهمم که تکیه گاه اصلی فقط خداست فقط به خداتوکل باید داشت وامید،به هیچکی نباید دل بست حتی اگه دنیارو به پات بریزه

نگاه ادما فرق داره. من ادم محافظه کاریم. و اونقدر سختی دیدم که الان تو هر چیزی اول جانب احتیاط رو می ...

من خواهرم بهم میگه برو دانشگاه چون درست خوب بوده،رشتم ریاضی بود ولی میگم دیگه تو سن 38درس فایده نداره،دوست دارم یه هنر یاد بگیرم ولی کارهای خونه تمام وقتمو میگیره

زندگیم درحال حاضرخوبه،فقط دیگه تحمل شکست رو دیگه ندارم،ظرفیتم پرشده به خاطرهمین نرفتم ازدواج دوم داشته باشم با اینکه خواستگارای تحصیل کرده خانوما بهم پیشنهادمیدادن،سعی کردم زمان بدم تا زندگیه اولم روازدست ندم وشوهرم عاقلترشه

من خواهرم بهم میگه برو دانشگاه چون درست خوب بوده،رشتم ریاضی بود ولی میگم دیگه تو سن 38درس فایده ندار ...

ببین خودت چی دوس داری. اگه بخوای وقت براش پیدا میشه. منم ۳۸ سالمه، رفتم دنبال نقاشی. خیلی دوس دارم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!