2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من جدیدا مشاوره حضوری میرمسابقه دارن و خیلی رتبه دادنتازه شروع کردم اما خیلی استرس دارم میترسم عقب ب ...

طبق برنامه درست و اصولی، پیش بری اصلا عقب نمیمونی. یه توصیه از من به شما سعی نکن درساتو روی هم تلنبار کنی

اگر دوازدهمی هستی و قصد داری بمونی پشت کنکور نگو حالا وقت هست بعدا شروع میکنم یا مثلا دیر از خواب پا شی بگی هنوز شروع نکردم باید راحت باشم. از همین الان همچی رو اصولی پیش ببر قطعا موفق میشی 

طبق برنامه درست و اصولی، پیش بری اصلا عقب نمیمونی. یه توصیه از من به شما سعی نکن درساتو روی هم تلنبا ...

اتفاقا وقتی خواب میمونم استرس میگیرم همرو انجام بدم😅

اما‌خب مرتب استرس دارم یا از برنامه عقب میوفتم

مشاورمم گفت هنوز ۳ روزه شروع کردی این برنامه رو‌دادم یکم راه بیوفتی

اما‌خودم هی فکر میکنم عملکردم بده

اتفاقا وقتی خواب میمونم استرس میگیرم همرو انجام بدم😅اما‌خب مرتب استرس دارم یا از برنامه عقب میوفتمم ...

نههه دختر وسواس نگیر...

تو هرچقدرم خوب بخونی ولی سر جلسه کنکور وسواس بگیری، بیچاره ای! همه رو پاک میکنی از اول میزنی مطمئن باش خراب میکنی اینجوری...

نههه دختر وسواس نگیر...تو هرچقدرم خوب بخونی ولی سر جلسه کنکور وسواس بگیری، بیچاره ای! همه رو پاک میک ...

اره خودشون گفتن حالا چندروز بخون بیوفتی رو دور

باز جلسه میزارم صحبت میکنیم

خیلی بده

سلام عزیزم چطوری خوبی؟

عزیزم گفتی استرس داری خواستم بهت بگم هرچی ذهنتو درگیر میکنه رو روی کاغذ بنویس، اگه راه حل براش داری حلش کن اگه نه به خودت بگو فعلا کاری از دستم برنمیاد پس بهش فکر نمیکنم

باید روی فکرهات کنترل داشته باشی، برای مغزت یه دربان یاهمون نگهبان بزاری و نزاری هرچیزی بیاد توی فکرت، چه حرف و طرز فکر اطرافیان باشه، چه افکار استرس زای خودت 

باید قدرت پیدا کنی و ذهنتو تحت کنترل بگیری که اضطراب نگیری

حتما از روش نوشتن استفاده کن خیلی کمک میکنه، ذهنت خالی میشه

برای کنکور هم حتما و حتما مطمئن باش که تلاشی که داری میکنی همسو با علاقته

اینده ت رو تصور کن ببین با رشته ای که قراره بخونی و داری براش تلاش میکنی واقعا خوشحالی و همیشه راضی خواهی بود...

حتما راجع به اون رشته و شغلش اطلاعات جمع کن و بعد برو سمتش

یوقتایی ادم از علاقه ش چشم پوشی میکنه و روی جو اطرافیانه که میخواد بره یه رشته ای رو بخونه

روی ارزوهات هیچوقت چشمتو نبند، الان وقتشه که بری سمت علاقه ت، نه مثل من سی ساله که تازه دارم اینکارو میکنم...

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch