2777
2789
عنوان

بعد دوسال دیدمش🥹❤️‍🩹

252 بازدید | 6 پست

سه تا تاپیک قبل گفتم ک از دبیرم خوشم میاد و دو سال پیش بهش درخاست دادم اما قبول نکرد و چن ماه پیش خودش پیام داد و درباره ی دختره ازم پرسید و‌بعدش شوخی میکرد

دو سال بود ندیده بودمش امروز رفتم تو سوپرمارکت با مامانم بعد دیدم اونم با رفیقش تو سوپر بود داشت خرید میکرد تا من وارد شدم یهو برگشت چش تو چش شدیم ولی عینک داشتم شاید نشناخته نمیدونم..بعد من گفتم مامان من میرم بیرون وامیستم اومدم بیرون بعد دیدم اینا هنوز خریدشون تموم نشده بود دوستش اومده بیرون جلو درمغازه ی نگاه ب من کرد و دوباره رفت داخل..

اینم بگم دبیرم خجالتیه یا مغروره...دقیق نمیدونم کدومش ولی تو اجتماع گرم نمیگیره و حتی سلامم نمیکنه البته منم بهش سلام نکردم.

بنظرتون چرا رفیقش اینکارو‌کرد؟دیشبم چت میکردیم باهم ولی درکل گاهی اوقات گرم نمیگیره..

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

چجوری دبیر مرد داشتین

بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته  به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه  اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت  زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چجوری دبیر مرد داشتین

واسه کنکوریه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

به رفیقش گفته برو مطمئن شو ببین خودشه رفیقشم ضایع بازی دراورده😂

چرا باید مطمئن شه بنظرت؟

اره اومده زل زده ب من ی لبخند ملیح هم میزنه

شاید قیافه شما اشنا بوده

میفهمم ازش خوشت میاد

ولی باور کن لزوما دلیل خاصی نداشته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شاید قیافه شما اشنا بودهمیفهمم ازش خوشت میادولی باور کن لزوما دلیل خاصی نداشته

اخه دیشب باهم چت میکردیم و امروز چش تو چش شدیم بعد من اومدم بیرون چن ثانیه بعد دوستش اومد زل زده ب من ی لبخند ملیح زد و زود رفت داخل پیش دبیرم