2777
2789
عنوان

به شانس ایمان آوردم

320 بازدید | 17 پست

بعضی دخترا واقعا از هر لحاظ شانس میارن خصوصاً وقتی پسری گیرشون میاد 

انقد این پسره بهشون وفادار میشه و بهشون احترام میزاره

من خودم به شخصه هر رابطه ای داشتم حتی دوستانه با جنس موافق بهم خورد😐💔 و طرفم آدم حسابی درنیومد و ی ایرادی داشتن همشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عجیبه واقعاً انگار به ما میرسن جادویی طلسمی چیزی میشن دیدی؟👌

اره به خدا آدم درست حسابی به ما نمیاد انگاری😑🥲 یه آدمی میاد تو زندگیمون از تيمارستان فرار کرده اونوقت رفیقام ببین شانسا طرف فرشته زندگی میکنه پسره😭😂

🧝🏻‍♀️💙

شانس ن باور کنید تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته ،هر جا خدا ب بندش لطف میکنه رو پای شانس نزارید ،

از این جهت نگاه کنی

خدا میخواد کی شانس داشته باشه کی نه

هرجا ی آدم خوب بیاره میگن شانس آورده 

که قطعاً ب خواست خدا بوده

شانس ن باور کنید تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته ،هر جا خدا ب بندش لطف میکنه رو پای شانس نزارید ،

یعنی خدا مارو بیشتر از اون دوست داره؟ آخه ببینید مثلاً ما با کسی بد نیستیم ولی اون بد سر راه ما قرار میگیره😐

اره به خدا آدم درست حسابی به ما نمیاد انگاری😑🥲 یه آدمی میاد تو زندگیمون از تيمارستان فرار کرده اون ...

شاید انقدر ساده و خوبیم بختمون اینطوریه 🥲💔

به شانس اعتقادی ندارم. به نظرم هر فردی یه انرژی رو وارد طبیعت کرده که باز به خودش برگشته. چه خوب چه ...

اخه مسئله اینه اون افرادی که میگم شانس آوردن خیلی هم منفعل و خنثی بودن😂😂راحت براشون رقم خورده خیلی چیزا 

فکر کنم اصلا نمی‌دونن انرژی چی هست

2790
2778
2791
2779
2792