2777
2789
عنوان

سیم کارتی ک شوهرم از پسرعموش برد

73 بازدید | 1 پست

بچهامن قبلا شوهرم خطا میکرد و تامرز طلاق رسیدیم و افتاد ب غلط کردن ویهو ۱۸۰ درجه تغییرکرد وخیلی خوب شد منم قشنگ زیر نظر دارمش هیچ موردی نمیبینم و هرکاری میکنه ک اعتمادمو جلب کنه

شوهرم ی مشکل دادگاهی داشت ک باید با وکیل با شماره ای صحبت کنه که بنامش نباشه و بعدا توپرینت دادگاه مشخص شه (بنا ب دلایلی)

خلاصه شماره پسر عموش و گرفته بود و اومد بهم گفت ک پسرعموم این خطو بهم داد ک با وکیل درتماس باشم اما گوشی شوهرم مشکل داشت و خط دوم و ساپورت نمیکرد هی آنتن گوشی میپرید

وبهم گفت برام درستش کن سیم کارته بالا بیاد وهرکاری کردیم نمیشد فقط ی سیم بالا میومد گوشیش خراب بود

وخلاصه همین پسرعمو شوهرم دفترپیشخوان داره دیشب شوهرم پیشش بود خواست پرونده دادگاهی توسایت وبراش باز کنه و وقتی اومد گف سیم کارتو بهش دادم چون رو گوشیم نمیومد بالا 

(وکلا قضیه دادگاهی شوهرم تموم شده بود و خداروشکر ختم ب خیر شد و پرونده بسته شد دیگه نیازی ب سیم کارت نداشت)

حالا من از دیشب همش توفکرم ک نکنه سیم کارت وبهش نداده

امروز صبح هم اسنپ گرفتم ورفتم دفتر پسرعموش ب بهونه اینکه گفتم سیم کارت های اضافه ب اسم منو بسوزونه

ومابینش ازش پسرعموش پرسیدم ک برات سیم کارت واورد شوهرم یا یاد آوری کنم بهش ک گمش نکنه مشکلی برات پیش بیاد

اونم گفت اره اره اورد

چندبارم برگشتم پرسیدم گفت اره اورده

الان بنظرتون من زیادی حساس شدم؟