2777
2789
عنوان

سوسک اومده خونه اونم دوتا

531 بازدید | 19 پست

صبح با صدای خش خش بیدار شدم یهو یه سوسک بالدار خیلی خیلی گنده رو به روم دیدم فرار کردم فقط و کل اتاق و سمپاشی کردم اومد بیرون رفت تو اتاقی که همسرم جنسای جدید میاره برای مغازه و حالا کلا گمش کردم فقط کلی حشره کش زدم دارم دیوونه میشم 

یکیشونم زیر مبل مرده اینا از کدوم گوری اومدن آخه من به شدت حالم بد میشه سوسک میبینم جوری بود که داشتم آرزو میکردم موش اومده باشه خونه ولی سوسک نباشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اجاق گاز خریدم با کارتن تو خونه بود تا فرداش بیان نصب کنند، صبحش تو اتاق دخترم یک سوسک گنده مرده افتاده بود، از توی کارتن گاز اومده بود چون توی انباری بودش قبل خریدمون،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دقیقا منم نمیدونم از کدوم گوری میان شبا، صبح پامیشم میبینم پیش رخت خوابم مردن ازون چندشای قرمز مشکی ...

اونا از داخل سرویس بهداشتی میان ، تو کاسه توالت تون ماهی یک بار کامن بزنید دیگه پیدا نمیشن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من اجاق گاز خریدم با کارتن تو خونه بود تا فرداش بیان نصب کنند، صبحش تو اتاق دخترم یک سوسک گنده مرده ...

حس میکنم از زیر در ورودی اومده من همه جای خونه رو سفت بستم 

باز تو میتونی سم پاشی کنی من نمستونم چون پرنده داریم

منم خونه مونو سمپاشی کردم گل قشنگم پژمرده شد و خراب شد😞😞

اونا از داخل سرویس بهداشتی میان ، تو کاسه توالت تون ماهی یک بار کامن بزنید دیگه پیدا نمیشن

راس میگیا اره فک کنم از همونجا میان برم سم بزنم، ازین اسپری ها ی کامن داریم درشو باز کنم بریزم داخل سرویس؟

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
راس میگیا اره فک کنم از همونجا میان برم سم بزنم، ازین اسپری ها ی کامن داریم درشو باز کنم بریزم داخل ...

نه یه ۷،۸ تا پیس اسپری کن داخل کاسه توالت ، استفاده نکنید بزارین چند ساعت بمونه سمش 

راس میگیا اره فک کنم از همونجا میان برم سم بزنم، ازین اسپری ها ی کامن داریم درشو باز کنم بریزم داخل ...

اگه مدل بالداره نه از دستشویی نمیاد من دیگه زندگس سوسک ها رو خیلی خوب می‌دونم اینایی که بالدارن منشأ فاضلابی دارن از لوله های خونه و اینا میان معمولا حتی تو هواکش دستشویی ام هستن ... 

ولی اونایی که کمرشون خط خط داره مال توالت هستن اونا رو وقتی میکشی جمع میشه لدنشون به انگار از وسط نصف شده باشن 

اون ربزا ام که مال کابینت هستن که باهاشون چند سال بود تو جنگ بودم و کل زندگسشونو می‌دونم حتی تشخیص جنسیت میدمشون از بس دیدم ولی خوب با نفتالین برای همیشه از سر اونا راحت شدم