2777
2789
عنوان

خیلی افسردم

137 بازدید | 4 پست

من یه دخترم ۳۰  سالمه     هیچ وقت خودمو دوست نداشتم هیکلم  واقعا قشنگ نیس   قیافم معمولی   سایز پام ۴۱  و خیلی بابت  ناراحتم   محل کارم   یه دفه بدون هیچ دلیلی  گفت نیا     تو خونم‌همش   سرکوفت میخوردم  که همه دوستام ازدواج کردن  بابام مریضه   و دکترا ازش قطع  امید گردن   و همش تو خونمون  جوش بده بابام ناله  میکنه  خونمون یه محله  پایین و در به داغوته  با اینکه بابام  پولشو داشت  همیشه میگفت من مریضم   ولم کنید تنها کاری که توستم خودم بکنم یه کم رنگش  کردم    ابرومند بشه   از ۲۲ سالگی همه  کاری کردم فروشندگی   تو شرکتا مختلف  معلمی ولی الان بیکارم    تنها و افسرده  از  خودم بدم میاد  

ورزش کن 

یکار باز پیداکن ک دور باشی از خونه و خونواده 

تا ان شالله بلکه مستقل بشی

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش کن یکار باز پیداکن ک دور باشی از خونه و خونواده تا ان شالله بلکه مستقل بشی

نمیتونم    ابنقدر  افسردگی  و اضطرابم زیاد شده   که  نمیتونم دیگه   از خونه برم بیرون 

بنظر من باید روی اعتماد به نفستون کار کنید و به مشاور مراجعه کنید وگرنه من سایز پام ۴۲ عه و خیلیم پا ...

خب من پاهام پهنم  هست  حتی نمیدونم چی باید بپوشم    همش  دغدغشو دارم